Menu Luk

Eventyrlig vinter/påskeferie

langt fra polarcirklen

12/4-16/4 2017

Rensdyrslæde nordlige Finland
Vintersafari - LEVI - slæde
Finland vinteroplevelser
Finland bål

TILBAGE 

Vinter/påskeferie langt fra Polarcirklen

Eventyrlige vinteroplevelser langt fra Polarcirklen

Dagsprogram

Dag 1 (12/4-2017) København-Helsinki-Ivalo

Transfer til Hotel Kultahovi*, Saarikoskentie 2, Inari
[email protected]

Dag 2 (13/4 2017)
Efter morgenmaden kl. 10.00 kort gåtur til Siida – (Sami Museum og nordlige Laplands Naturcenter).
Der er 1 times tur med guide, og bagefter er der mulighed for at studere udstillinger, på egen hånd. Her kan man se hvordan natur og mennesker har tilpasset sig til de ekstreme forhold i den nordlige Lapland. Vidunderlige billeder, videoer, dioramaer og lydbilleder guider dig gennem årstiderne.
Der er mulighed for frokost i restaurant Sarrit (ikke inkluderet i rejsens pris). Efter Siida kan man på egen hånd besøge kunsthåndværkstudios og butikker (for eksempel Inari sølvsmed og Sami Duodji) i Inari centrum.

Om eftermiddagen (13.00 – 15.30 ) besøg hos en Sami rensdyrs gård, hvor man kan fodre rensdyr, prøve ”lappiske lassoing” og køre en kort tur med rensdyr.
Kaffe/te og kage serveres i den hyggelige lappisk teepee.
Kl. 19.00 middag i hotellets restaurant

Dag 3 (14/402017)
Efter morgenmaden (10.00 – 12.00 )bliver et par snesko  justeret til dine støvler og en guiden vil give dig god råd om, hvordan man går med snesko.
Derefter starter turen gennem den snedækket sø- og skov landskab. Undervejs fortæller guiden om Sami kultur og traditioner. Resten af dagen er fri for dine egne aktiviteter. Der er masser af langrendsløjper på området eller du kan prøve de andre vinter aktiviteter.

19.00 middag i hotellets restaurant.

15.04 Dag 4

Efter morgenmaden (10.00 – 13.30)besøg i en huskyfarm, hvor man kan høre om disse arktiske dyrenes liv og lære om at køre en huskyteam og nyde stilheden i naturen. 2,5 timers safari med slædehunde kan begynde. En sidder i slæden og den enden styrer hundene. Vi bytter kører halvvejs. Under safari serveres kaffe & snack ved lejrbål. Resten af dagen er fri.

19.00 middag i hotellets restaurant.

16.04 Dag 5

Tidlig morgenmad. Check-out fra hotellet og transfer til Ivalo Lufthavn.

Ivalo-Helsinki-København

På grund af vejrforhold ændringer i rækkefølgen af daglige programmer kan forekomme

 

Prisen DKK 8.535 i delt dobbeltværelse eller DKK 9.535 i enkeltværelse inkluderer

Fly med Finnair på okønomiklasse København-Helsinki-Ivalo t/r (inkl. 1 stykke bagage 23kgs )

Transfers fra/til Ivalo Lufthavn

4 overnatninger i dobbeltværelse eller enkeltværelse i Tradition Hotel Kultahovi*

Halvpension (morgenmad og middag) undtagen ankomstdagen og afrejsedagen

Udflugter jf. program

Varm vintertøj under hele opholdet (varm overalls, sokker, støvler, vanter, hatte), det nødvendige udstyr til udendørsaktiviteter og engelsktalende guide og værter.

Skatter og afgifter

Ekstra dag: Dkk 700/person i dobbelt vær. og Dkk 950/person i enkeltvær. inkl. halvpension

Tradition Hotel Kultahovi www.hotelkultahovi.fi

Det familieejede Tradition Hotel Kultahovi er en kombination af service, arv, kultur og natur for gæster, der forventer en oplevelse for livet langt fra Polarcirklen. Den unikke oplevelse skabes af storslået beliggenhed langs floden Juutua og dens rapids, en central placering i Inari by samt centrum for Sami kultur i Finland.

Hotellet blev totalrenoveret i 2014. De nye værelser er indrettet i en historisk tema, der er inspireret af den lange historie og den gyldne æra af finsk design, som daterer sig tilbage til de tidlige år af hotellet. I de tidløse værelser kan du finde designklassikere, smukke materialer, der har bestået testen af tid og fortællinger fra hotel og turisme i områdets farverige historie.  Det traditionelle hotel har 29 værelser med flisebadeværelse, radio, tv, varmt vand kedel og telefon. De fælles faciliteter omfatter en lounge med pejs og internet-bibliotek. Alle værelser tilbyder gratis wlan forbindelse.

Turen gennemføres med minimum 10 deltagere

Kontakt Destination Finland for flere  oplysninger – tlf. 31128037 Pirkko Kuusela