Menu Luk

PÅ TOPPEN AF MT. KINABALU

3 dage/2 nætter

Pris dkk 5.125,-

Dag 1:

Kør I to timer over land til foothills of Mt. Kinabalu i 1500 meter over havets overflade. Tag et kort stop ved Pekan Nabalu marked for at nyde sæsonens lokale frugter.
Besøg Kinabalu Natural History Gallery og Mountain Garden i Kinabalu Parks hovedkvarter. Hvis vejret tillader det, kan du tage en guidet tur og gå på stierne i de flotte omgivelser for at udforske hele montanskoven. Temperaturen i parken ligger på omkring 14 – 25 grader.
Overnat i Kundasang (sovesal).

 

Dag 2:

Skift til Timohon Gate ved 1,828 meter for at starte en 4-6 timers vandring med en bjergguide for herefter at overnatte (sovesal) med fælles badeværelse og restaurant på Laban Rata ved 2,276 meter. Glem ikke at spotte efter blomster og andre planter langs stien. Temperaturen er omkring 5 – 10 grader.

udlånt af Borneo Eco Tours
udlånt af Borneo Eco Tours

Dag 3:
Opstigningen starter kl 03.00 om natten, for at nå bjerg toppen tids nok til at se solopgangen kl. 06.00. Efter fotografering, vender du tilbage til Park HQ for te og kl. 14.30 skal du tilbage til Kota Kinabalu.
(B/L)

 

Medbring dit pas, solblok lotion, personlige toiletartikler, hat, gode walking/trekking sko, Windbreaker, varmt tøj, håndklæde, lommelygte, vandtætte handsker, regnfrakke, vand flaske, energi føde og personligt medicinsk kit herunder hovedpine tablet og paracetamol for højdesyge, læbe glans, insektmiddel, ekstra sokker, silkepapir og vandtæt taske til kameraet.

 

udlånt af Borneo Eco Tours

REJS SIKKERT

REJS SIKKERT

VI ER MEDLEM AF REJSEGARANTIFONDEN.

Der kan skrives yderlige tekster her.

Link til Rejsegarantifonden

FORSIKRINGER

FORSIKRING

Vi bruger GOUDA Rejseforsikring såfremt kunden ønsker at tegne en afbestillingsforsikring eller en rejseforsikring. VI ER MEDLEM AF REJSEGARANTIFONDEN.

Link til Rejsegarantifonden

LÆS MERE OM FORSIKRINGER

VISUM & PAS

VISUM & PAS

Det er vigtigt, at du i god tid før din rejse undersøger, om dit pas er gyldigt og om det indeholder blanke sider til eventuelle grænsekontrolstempler.

Læs mere om visumregler

FLYBILLETTER

FLYBILLETTER

Køb  dine flybilletter billigt og direkte.

Køb dem her