Menu Luk

SUKAU – TABIN WILDLIFE EXPERIENCE
5 DAGE/4 NÆTTER

Pris pr. person dkk 9.315,-

Dag 1:
Efter ankomst til Sandakan Lufthavn, går turen til Sepilok Orang Utan Rehabilitation Center. Her ser du et videoprogram om centrets arbejde. Herefter skal du på  en ti minutters gåtur i regnskoven, og oplev fodring af orangutanger på fodringsplatformen inden du skal opleve Orangutangerne i den frie natur.
Herfra går turen til Sun Bear Conservation Center, hvor du hører lidt om de mindste bjørne i verden.

Efter frokost skal du på 2,5 timers bådtur på Sabahs længste flod med kurs mod Sukau Rainforest Lodge.

Efter middagen på Sukau Rainforest Lodge, vil en af Lodgens naturforskere fortælle om arbejdet for at bevare Borneos regnskov og dyreliv.
Overnatning på Sukau Rainforest Lodge.

Bemærk: Hver båd til cruises på floden er udstyret med påhængsmotor og elmotor. Med sin rene og rolige betjening, tændes den elektriske motor kun for at kunne manøvrere båden under visning af dyrelivet (hvis lokation og flodstrøm tillader det). På denne måde kan du virkelig nyde din opdagelse af dyrelivet uden at forstyrre den naturlige ro.

Dag 2:
Vågn op og gør dig klar til seks timers cruise på Kinabatangan floden, til Kelenanap Oxbow Lake for at se endnu flere fugle og dyreliv. Efter morgenmaden tilslutter du dig gåturen langs lodge’s Hornbill Boardwalk med vores naturguide. Efter frokost, kan du deltage i vores in house Orang Utan Talk aktivitet. Om eftermiddagen fortsætter vi til et andet cruise på floden efter mere dyreliv. Overnat på Sukau Rainforest Lodge (L/D).

udlånt af Borneo Eco Tours
udlånt af Borneo Eco Tours
udlånt af Borneo Eco Tours

Dag 3:
Efter morgenmaden skal du fortsætte  2,5 timer til lands til Lahad Datu, inden du rejser yderligere 1,5 times kørsel på grusvej til Tabin Wildlife Reserve. Hen på eftermiddagen kan du besøge Lupad-muddervulkanen. Området er kendt for at blive hyppigt besøgt af dyrelivet og fugle. Efter aftensmad, kan du nyde en CD -præsentation om Tabins naturlige vidundere, efterfulgt af en nattesafari. Overnatning på Tabin Wildlife Resort.

Bemærk: På grund af dårlig forbindelse, er det ikke muligt at bruge kreditkort på Tabin Wildlife Resort. Alle betalinger er derfor nødt til at ske kontant.

Dag 4:
Tag i en tidlige morgentur for at opdage nogle af Tabins 300 smukkeste og mest specielle fugle. Efter morgenmad, kan du besøg fugleudkigstårnet og vandre gennem den frodige jungle for at se Lipad-vandfaldet. Tag en dukkert i vandfaldet, udforsk omgivelserne eller bare slap af. Vend tilbage til basen om eftermiddagen. Om aftenen kan du tage en skumringskørsel for at finde mere dyreliv indenfor reservatets rammer. Efter middag, kan du kigge efter det natlige dyreliv og fugle langs stien i nærheden af resortet. Tilbring natten på Tabin Wildlife Resort.

Dag 5:
Efter morgenmaden checker du ud og bliver kørt til Lahad Datu Lufthavn for at nå et sent eftermiddagsfly til Kota Kinabalu.

udlånt af Borneo Eco Tours
udlånt af Borneo Eco Tours
udlånt af Borneo Eco Tours

Praktiske informationer:

Medbring badetøj, solcreme, evt. en hat, toiletsager, myggespray, drikke vand, gode sko, regnslag, kikkert og lommelygte.

Borneo Eco Tours bevæger sig mod et plastik frit miljø så hjælp med at genanvende drikkedunk under opholdet.

Vi anbefaler at tegne en rejseforsikring inden afrejsen.

Vær sikker på at du har styr på din flybillet til Sandakan.

Ifølge Malaysisk lovgivning opkræves en turist tax på RM 10,- (16 dkr) pr. værelse pr. nat. Dette afregnes direkte med hotellet, et obligatorisk og er ikke inkluderet i prisen. Turist tax er ikke inkluderet i alle turpakkerne.

Planlagt transport fra Lahad Datu – Tabin Wildlife Resort: 12.00

Planlagt transport fra Tabin Wildlife Resort – Lahad Datu: 13.30

Transport uden planlægning vil medføre tillægsgebyr.

Bemærkning om brug af kamera ved Sepilok Orang Utan Rehabilliteringscenter: for ethvert kamera med zoomobjektiv fra 100-400 mm., er videokamera eller andet videooptagelsesudstyr til personligt brug, opkrævet ved RM 10,00 pr. Enhed. For ethvert kamera (fast objektiv – 400 mm. og derover) eller ethvert filmfremstillingsudstyr er der opkrævet RM 1.000,00 pr. enhed. Betalingsmåde er kun kontant.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse dkr.   ,-

Tillæg for enkeltværelse dkr. ,-

Inkluderet:
Ture og transport.
Indkvartering og nævnte måltider.
Engelsktalende guide.
Adgangsgebyrer.

IKKE inkluderet:
Indenrigsflybilletter
Kamera gebyr
Turist tax og ting som ikke er nævnt i teksten

udlånt af Borneo Eco Tours
udlånt af Borneo Eco Tours

REJS SIKKERT

REJS SIKKERT

VI ER MEDLEM AF REJSEGARANTIFONDEN.

Der kan skrives yderlige tekster her.

Link til Rejsegarantifonden

FORSIKRINGER

FORSIKRING

Vi bruger GOUDA Rejseforsikring såfremt kunden ønsker at tegne en afbestillingsforsikring eller en rejseforsikring. VI ER MEDLEM AF REJSEGARANTIFONDEN.

Link til Rejsegarantifonden

LÆS MERE OM FORSIKRINGER

VISUM & PAS

VISUM & PAS

Det er vigtigt, at du i god tid før din rejse undersøger, om dit pas er gyldigt og om det indeholder blanke sider til eventuelle grænsekontrolstempler.

Læs mere om visumregler

FLYBILLETTER

FLYBILLETTER

Køb  dine flybilletter billigt og direkte.

Køb dem her