Menu Luk

FORSLAG TIL HOTELLER SABAH

HORIZON HOTEL****
Jalan Pantai,
Kota Kinabalu

Horizon’s gennemtænkt designede værelser er moderne, rummelige og luksuriøse. Det er den perfekte forudsætning for et afslappende ophold. Horizon er beliggende i hjertet af byen Kota Kinabalu, 10 minutter fra Kota Kinabalu International Airport og i gå-afstand fra det kendte søndags- “Tamu” Gaya Street marked, turistattraktioner, forretningskvarteret, indkøbscentre, restauranter, natmarked, barer og anden underholdning. Find dig selv igen i denne oase i byen, uanset om du er på forretnings- eller ferierejse.
Horizon har 180 værelser med by & havudsigt, herunder 80 Superior (30 kvm), 78 Deluxe (30 kvm), 4 Grand Deluxe, 15 Junior Suite (40 kvm), 2 Deluxe-suite (60 kvm) og 1 CEO Suite (90 kvm) med marmorbadeværelser, trægulv og super king-size senge.
Elegant indretning med moderne kunstværker og luksusfaciliteter, herunder mulighed for at lave kaffe og te, samt skrivebord.

Skriv for at få oplysning om pris i aktuel periode.


 

Horizon Hotel superior room
Horizon Hotel Kinabalu

BERINGGIS BEACH RESORT***
Km 26 Jalan Papar Kampung Beringgis, Kinarut
89600 Papar

Simpelt turistklassehotel direkte ned til 3 km lange hvide sandstrand i Kinarut. Der er ca. 45 minutters kørsel til Kota Kinabalu.
Der er en hyggelig og afslappende atmosfære på resortet og et væld af muligheder for både børn og voksne som ønsker aktiviteter i deres ferie. Der er en stor, dejlig swimmingpool, hesteridning og et bredt udvalg af ture i omegnen, bl.a. til den nærliggende fiskerlandsby.
Hotellet har restaurant og en hyggelig bar. Alle 74 værelser har balkon, TV, minibar, telefon og aircondition.

Skriv for at få oplysning om pris i aktuel periode.


Beringgis Beach Resort Pool
Beringgis Beach Resort deluxe room

SHANGRI-LA RASA RIA RESORT*****
Pantai Dalit Beach
89208 Tuaran
Kota Kinabalu

Shangri-La’s Rasa Ria Resort er et 5-stjernet luksushotel beliggende lige der, hvor regnskoven møder havet, med udsigt over den flotte Dalit-strand. Hotellet er omgivet af 160 hektar have, og værelserne har en imponerende udsigt til den hvide sandstrand – det perfekte udgangspunkt for en romantisk ferie. Blandt de mange faciliteter kan nævnes en 18 hullers golfbane og et “regnskovs-naturreservat” på 25 hektar, hvor der blandt andet er en lille zoo samt et rehabiliteringscenter for orangutanger. Shangri-La har swimmingpool, børnepool, sauna, fitnesscenter, tennis, spa og restauranter (blandt andet en god italiensk). Alle værel-ser har aircondition, TV, telefon, minibar og naturligvis tilbydes roomservice. Shangri-La er simpelthen det bedste hotel i Tuaran.

Skriv for at få oplysning om pris i aktuel periode.


Shangri-La Rasa Ria Resort
Shangri-La Rasa Ria Resort Garden Wing room

SHANGRI-LA TANJUNG ARU RESORT AND SPA****
No. 20, Jalan Aru Tanjung Aru
Kota Kinabalu

Førsteklasseshotel beliggende på den dejlige private strand, Tanjung Aru, 10 minutters kørsel fra centrum af Kota Kinabalu. Alle værelser er store og velindrettede med aircondition, TV med videokanal, telefon, minibar, internetadgang og safetyboks. Hotellet er børnevenligt og kan tilbyde babysitting, børnepool og legeplads. Af øvrige faciliteter på hotellet kan nævnes 2 swimmingpools, jacuzzi, 4 tennisbaner, golfbane, fitness og vandsportscenter. Hotellet har et bredt udvalg af restauranter med alt fra asiatisk til italiensk mad.

Skriv for at få oplysning om pris i aktuel periode.


 

Shangri-La Tanjung Aru Resort
Shangri-La Tanjung Aru Resort Tangung sea view room

FORSLAG TIL HOTELLER SARAWAK

MERDEKA PALACE hHOTEL & SUITES****
Jalan Tun Abang Haji Openg
93000 Kuching, Sarawak

Merdaka Palace er et førsteklasses hotel beliggende i centrum af byen, ved siden af det kendte Sarawak museum og kun 5 min. gang fra floden.

Alle Delux værelser og lejlighederne er meget rummelige og smagfuldt møblereti lyse farver. de har aircondition, minibar, telefon, kaffe/tefaciliteter og TV. I leglighederne er der desuden tekøkken. Hotellets standard værelser er lidt små,

Hotellet har restauranter, barer, swimmingpool, jacuzzi og fitnesscenter.

Skriv for at få oplysning om pris i aktuel periode.

Merdekan palace hotel deLux room
Merdeka Palace pool

DAMAI BEACH RESORT****
93756 Kuching
Sarawak

Damai Bech Resort er et førsteklasses hotel beliggende på den flotte Teluk Bandung strand ca 35 km. fra Kuching.
Hotellets 300 værelser er alle indrettet med et strejf af Iban langhus-stil og har TV, minibar, radio, aircondition og telefon.

Hotellet kan desuden tilbyde fitness, swimmingpool, jacuzzi, vandsportsaktiviteter og et bredt sortiment af restauranter.
 

Skriv for at få oplysning om pris i aktuel periode.


 

Damai Beach Resort Sarawak room
Damai Beach Resort Sarawak pool