Menu Luk

OMRÅDE BESKRIVELSE – SABAH

Canva - Proboscis Monkey in Borneo Jungle
Orangutang unge 1
Canva - Borneo Pygmy Elephant seen in Danum Valley, Borneo

SUKAU RAINFOREST

Sukau Rainforest er en frodig regnskov, som har beliggenhed ved Kinabatangan River, der er den længste flod i Borneo, omgivet af palmeplantager. Regnskoven er blandt andet bopæl for orangutanger, næseaber, krokodiller og næsehornsfugle – du skal derfor holde øjnene godt åbne. Du kan opleve naturen ved at tage på flodcruise på de mindre sidefloder i mindre både, der har en nærmest lydløs motor. På den måde undgår du nemlig at skræmme dyrene væk.

Du kan også komme på guidet tur i regnskoven og hvis du er heldig, spotter du den specielle pygmæ-elefant. Det er en helt anden elefantart end den asiatiske og den lever kun på Borneo. Du har også gode chancer for at se næseaber med de karakteristiske store næser, som også kun findes i Borneos regnskove og mangrovesumpe. Hvis du ikke kan få nok af det fantastiske dyreliv, så tag på udflugt til Gomatong; her træder du ind i en grotte med ca. 2 millioner flagermus. Udover dette, er der nemt at komme til Sukau Rainforest, for er flere veje dertil.

Green turtle (Chelonia mydas) laying her eggs and covering her nest on the beach in the daytime. Turtle Island Park (Taman Pulau Penyu) in Sabah, Borneo in Malaysia. Selingan Island
BORNEO - Three Baby Turtles
Canva - Selingan turtle island

SELIGAN ISLAND

Seligan Island eller ”Turtle Island”, navnet kommer fra alle de skildpadder som kommer op på stranden for at lægge æg. Ved et besøg på øen, kan man være heldig at opleve skildpadderne lægge deres mere end 50 æg, hvilket er en helt unik oplevelse.

Selvom skildpadder lægger æg hele året rundt, er det bedste tidspunkt at besøge Seligan mellem juli og oktober. På dette tidspunkt er roligere og antallet af skildpadder højere.
Havskildpadderne lægger ofte deres æg i sandet efter mørkets frembrud, og derfor er det nødvendigt med en overnatning. Udover at se dem lægge æg, kan I følge park rangerne indsamle æg og være med til at udsætte babyskildpadderne når de efter ca. 2 måneder er udruget i det varme sand.

Seligan er åben for besøgende og kan nås på en time med speedbåd fra Sandakan.
Seligan er 8 hektar stor og har en række af faciliteter, herunder overnatning, café, parkkontor og et informationscenter.

REJS SIKKERT

REJS SIKKERT

Billetkontoret A/S er teknisk arrangør for alle Pangea Travels rejser.

Billetkontoret A/S er registreret i Rejsegarantifonden ved medlemsnummer 650

FORSIKRINGER

FORSIKRING

Vi bruger GOUDA Rejseforsikring såfremt kunden ønsker at tegne en afbestillingsforsikring eller en rejseforsikring.

 

LÆS MERE OM FORSIKRINGER

VISUM & PAS

VISUM & PAS

Det er vigtigt, at du i god tid før din rejse undersøger, om dit pas er gyldigt og om det indeholder blanke sider til eventuelle grænsekontrolstempler.

Læs mere om visumregler

PRIVATPOLITIK

PRIVATPOLITIK

Læs mere om brug af cookies og privatpolitik