Menu Luk

ROVANIEMI

Winter landscape from Lapland Finland, selective focus
Polarcirklen Rovaniemi
Ishotel Snowland Rovaniemi
Rovaniemi - Finland

TILBAGE

Rovaniemi er hovedstaden i Lapland i Finland og hjemby for julemanden, som man kan opleve året rundt i Santa Claus Office. Rovaniemi ligger lige på  Polarcirklen ved krydset af to store floder, Kemijoki og Ounasjoki, og er en moderne by, fuld af liv med sine egne unikke egenskaber.

Der er otte forskellige årstider så langt mod nord, der hver har sin egen form for dagslys, temperatur og naturfænomener.  De skiftende årstider er helt fantastiske til en række aktiviteter. Under det frostklare tusmørke, kan du køre på snescooter gennem sneklædte skove eller over en frossen flod. Ved midnatssolen kan du tage et sejltur på floden.  Hver årstid byder på nye muligheder for at opleve byen i en helt nyt lys.

Rovaniemi har et bredt udbud af snerelaterede vinteraktiviteter fra december til midten af april (afhængig af vejret).

Når isen er tyk nok kan du forsøge dig med  isfiskeri – der en god måde at slappe af og genoplade batterierne på.

Noget du ikke må gå glip af når du er i Rovaniemi, er at forsøger at se nordlys. Denne magiske performance hvor lys danser på himlen kan ikke beskrives med ord, du nødt til selv at opleve det. Hvis himlen er klar, og det er mørkt  nok, kan du være heldig at se det fantastiske nordlys.Er du mere til hastighed, kan du prøve en den populære vinteraktiviteter: snescooter-safari.

Rensdyr- og Husky -safari er en  uforglemmelige og ekstremt sjove oplevelser.

FORSLAG TIL HOTELLER I ROVANIEMI