Menu Luk

OMRÅDE BESKRIVELSE – VORE TURE I INDONESIEN

Bali tempel i Brantan søen

BALI

Der er mange forklaringer på, at lige netop Bali, der er blandt Indonesiens 13.000 øer, er blevet landets ferieø nr. ét. Rammerne er perfekte – klimaet behageligt, solen gavmild, naturen betagende smuk oh kulturen rig og spændende. Men det der gør Bali til en enestående oplevelse, det der virkelig tryllebinder og fascinerer den besøgende, er den balinesiske folkesjæl og livsglæde.

Over looking the amazing beaches of Gili T, Lombok. Pure Paradise.

LOMBOK

Lombok er bedst kendt for sine enestående og indbydende strande, men øen har meget mere at byde på.
Lombok ligger bare 35 km øst for Bali, men adskiller sig meget fraBali. Såvel befolkningen som kulturen og naturen er meget anderledes på Lombok. Vi anbefaler derfor en kombination af de to øer.

På Lombok domineres landskabet mod nord af bjerge dækket af frodig regnskov. Indonesiens tredjehøjeste bjerg er den aktive vulkan Mount Rinjani. Mellem bjergene i nord og bjergkæden i syd ligger et 25 km bredt og frodigt bælte og det er her  størstedelen af Lomboks indbyggere lever.

Eco transport on tropical islands Gili,Indonesia

GILI

Gili øerne består af tre små, flade øer med skønne hvide sandstrande, svajende palmer og ikke ret meget mere.
Øerne er omgivet af smukke koralrev med farverige koralfisk, kæmpemuslinger og skildpadder,  som indbyder til snorkle- og dykker ture, hvilket er muligt lige fra stranden.
Det er forbudt at have andre køretøjer end hestevogne og cykler på øerne, hvorfor der er dejligt stille.
Turen til Gili-øerne kan gøres fra både Bali og Lombok.

Borobudur Temple.Blue sky Yogyakarta, Java, Indonesia

JAVA

Java er Indonesiens politiske, geografiske og økonomiske centrum. Der bor 115 millioner mennesker på den lange, smalle ø. Trods en befolkningstæthed, der slår de fleste steder på kloden, er det traditionsrige Java afgjort et besøg værd. Java er en fantastisk frugtbar ø med en slående skønhed. Næsten uanset hvor man opholder sig på Java, domineres landskabet af et blågråt kegleformet omrids. De 121 vulkaner, som findes på øen, rejser sig majestætiske – de højeste mere end 3.000 meter over havets overflade. Men det er ikke kun naturen, der drager. Javaneserne holder de gamle traditioner i hævd og genfortæller gerne områdets dramatiske historie gennem musik, dans, drama og dukketeater. Sidst, men ikke mindst, er Java beriget med nogle af landets vigtigste bygningsværker. Et besøg på det buddhistiske kloster fra 800-tallet Borobudur og det smukke hindutempel Prambanan fra 900-tallet er et absolut “must” på rejsen til Java.

REJS SIKKERT

REJS SIKKERT

Billetkontoret A/S er teknisk arrangør for alle Pangea Travels rejser.

Billetkontoret A/S er registreret i Rejsegarantifonden ved medlemsnummer 650

FORSIKRINGER

FORSIKRING

Vi bruger GOUDA Rejseforsikring såfremt kunden ønsker at tegne en afbestillingsforsikring eller en rejseforsikring.

 

LÆS MERE OM FORSIKRINGER

VISUM & PAS

VISUM & PAS

Det er vigtigt, at du i god tid før din rejse undersøger, om dit pas er gyldigt og om det indeholder blanke sider til eventuelle grænsekontrolstempler.

Læs mere om visumregler

PRIVATPOLITIK

PRIVATPOLITIK

Læs mere om brug af cookies og privatpolitik