Menu Luk

REJSEOPLEVELSER/ANBEFALINGER

Bedste rejseoplevelse som familie til dato!

Vi er en familie på 5 som rejser relativ ofte og sammen har mange gode oplevelser. Når vi taler om alle oplevelser, er det ALTID turen til Khao Sok der står tilbage som den absolut bedste.

Vi bestilte turen gennem Pangea Travel som arrangerede det hele, hurtigt sendte bekræftelse og fin beskrivelse af turen – 3 dage / 2 nætter.

Vi blev afhentet på vores Hotel i Krabi og herefter kørt direkte til vores første overnatning i 2 store luksus telte med badeværelse, rigtige senge og skøn indretning. Stedet var utrolig frodigt og mindende om en blanding af Thailand og Afrika. Lækkert sted med super lækker mad.

Vi blev ”padlet” rundt i området fyldt med dyreliv og smuk natur. Vi besøgte et resort for ”frie” elefanter. Det var helt fantastisk at se, hvor godt de havde det. De tumlede rundt mellem hinanden, badede sammen og nød friheden, alt imens vi skar frugt til dem. Der var endda en meget gammel dame elefant som vi lavede skånekost til. Herefter fodrede vi dem hver især. Virkelig rørende.

Efter besøg på et marked og seværdighedsbesøg blev vi sejlet til det mest fantastiske sted. Vi skulle sove i luksus telt på vandet. Der var ca. 8 telte og en restaurant. Hvert telt havde 2 kanoer til fri afbenyttelse på søen. Området var utrolig smukt, frodigt og fuld af aber i træerne. Guiden: Bamboo stod klar til første kanorundvisning, så vi kendte området. Vi valgte ydermere en 3 timers trekking tur med Bamboo til en smuk grotte med masser af flagermus og gode historier. Resten af dagen gik med, at børnene badede fra vores terrasse på vandet og sejlede rundt i kanoer, kiggede på aber i træerne og nød stilheden. Om natten da vi skulle sove, kunne vi tydeligt høre de store fisk i vandet som plaskede rundt. Det var den bedste oplevelse nogensinde og vi var alle kede af, at vi ikke skulle blive en nat mere.

Helt igennem en fantastisk tur, som vi aldrig glemmer.

Gitte

Anbefaling

Herlufsholm Skole har arbejdet med Pangea Travel i over 10 år nu.  Som skole med et stærkt global element har vi årligt 25 elever på udvekslinger, 80 på konferencer samt elever på service ture, sports ture og studieture, dertil ture for lærerne på efterddannelse mm.  Christina laver flest af vores rejser og vi sætter meget stor pris på samarbejdet.  Priserne er knivskarpe, men vigtigere er det at vi har en der har øje på detaljen. Ofte sender vi blot en konference plan til Christina, og hun regner så ud hvilke lufthavn er mest hensigtsmæssig og hvordan rejsen bør foregå bedst. Jeg oplever desuden at hun altid har et ekstra øje med når vi har elever der rejser i områder hvor der kan være strejker, flyselskaber der går bankerot med meget andet. Med andre ord, har vi altid den tryghed når der sker det uventede, at vi så har en stærk, kompetent og handlekraftig partner på vores side. Det giver en tryghed i planlægningen og ekseveringen som for os er uvurderlig.

REJS SIKKERT

REJS SIKKERT

Billetkontoret A/S er teknisk arrangør for alle Pangea Travels rejser.

Billetkontoret A/S er registreret i Rejsegarantifonden ved medlemsnummer 650

FORSIKRINGER

FORSIKRING

Vi bruger GOUDA Rejseforsikring såfremt kunden ønsker at tegne en afbestillingsforsikring eller en rejseforsikring.

 

LÆS MERE OM FORSIKRINGER

VISUM & PAS

VISUM & PAS

Det er vigtigt, at du i god tid før din rejse undersøger, om dit pas er gyldigt og om det indeholder blanke sider til eventuelle grænsekontrolstempler.

Læs mere om visumregler

PRIVATPOLITIK

PRIVATPOLITIK

Læs mere om brug af cookies og privatpolitik