Menu Luk

REJSEFORM

Grupperejser

Skal I igang med at arrangere en rejse med personaleforeningen, bestyrelsen, salgsafdelingen, bridgeklubben, fodboldklubben, veninderne eller familien, så hjælper vi jer gerne med råd og vejledning til de bedste løsninger. Grupperejser skal altid være minimum 10 personer som rejser ud og hjem samtidig.

Send os en mail med lidt information omkring de ønsker I har til turen, hvor mange I er og hvornår I ønsker at rejse. Så afgiver vi et uforpligtende tilbud.

Erhvervsrejser

Vi lægger stor vægt på at give de bedste og mest attraktive priser på markedet. Dog med kundens behov for øje. Forretningsrejser skal skræddersys til den rejsendes behov med samme omhyggelighed som ferien med familien.

Vi afgiver specielle tilbud til din virksomhed, som passe netop til den slags rejser I har behov for. Lad os give vores bud på jeres næste forretningsrejse eller firmatur. Send en mail på [email protected] med jeres ønsker og behov og I vil indenfor 24 timer få et uforpligtende tilbud.

Individuelle rejser

Individuelle rejser, henvender sig til dem som selv ønsker at skræddersy deres rejse eller som ønsker at rejse på en af Pangea Travels forslåede rundrejser. Her har fantasien ingen grænser. Skiv os en mail med dine drømme og vi kommer tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Rejser med dansktalende rejseleder.

Pangea Travel kan løbende tilbyde rundrejser med dansktalende rejseleder. Disse ture har altid en fast udrejse og en fast hjemrejse og man vil primært være med i en gruppe på 20-30 personer.