Menu Luk

OM PANGEA

Pangea Travel blev startet i februar 2008 af Christina Sander Schønemann med visionen om at åbne et lille personligt rejsebureau hvor fokus var på personlig service, kvalitet og konkurrencedygtige produkter .

Når du kontakter Pangea Travel, kontakter du ikke en organisation – du kontakter en specialist som har mange års erfaring i rejsebranchen og som sætter alt ind på at trække i de rigtige tråde. Det er din sikkerhed for kvalitet og særlige oplevelser.

Vi laver individuelle rejser samt grupperejser med minimum 10 rejsende sammen. Så hvis din familie, dit firma eller din idrætsforening står for, at skulle planlægge en rejse, så skriv endelig. Så kommer vi med et uforpligtende tilbud på jeres ønske. Vi benytter de fleste luftfartsselskaber og kan arrangere hoteller, transporter, udflugter og middage i de fleste lande.

 

 

Pangea Travel “er med på rejsen”, lige til vi har budt dig velkommen hjem.

Hvorfor hedder vi Pangea

Hvorfor hedder vi Pangea

For ca. 250 millioner år siden var jorden ifølge teorien ét stort kontiment, der kaldes Pangea. Som tiden gik og undergrunden arbejdede, revnede det samlede kontinent i flere stykker og bestod til sidst af de 7 kontinenter, som vi kender i dag: Europa, Afrika, Asien, Sydpolen, Australien, Nordamerika og Sydamerika. Du kan evt. læse mere her (på engelsk).

Vi har valgt lige netop Pangea som firmanavn, fordi vi sælger grupperejser til hele verden.

Kontakt

Send os en mail på [email protected] med lidt information omkring den ønskede rejse og vi kommer hurtigst muligt tilbage med svar.

 

Adresse:

PANGEA TRAVEL
Søndergade 1B
4130 Viby Sj
Telefon: 20184111

CVR 30947053

[email protected]