Menu Luk

LEVI

Levi er et yndet vintersportssted. Feldbyen Levi der  kun ca. 15 km. fra lufthavnen i Kittlâ, – og ca. 150 km. nord for polarcirklen.

Levi er Finlands største og sjoveste og samtidig nordeuropas mest alsidige ski- og aktivitetscentrum. Byen har eksempelvis 43 pister og 26 lifter. For snowboardere er der 1 superpipe, 1 halfpipe, 2 streets og 1 snowpark. og 26 lifte, 230 km langt langrendsløjper, masser af ferielejligheder/feriehuse og 6 hoteller, 40 restauranter, oplevelsesspa – 17 bassiner og 9 saunaer .

TILBAGE

Der er otte forskellige årstider så langt mod nord, der hver har sin egen form for dagslys, temperatur og naturfænomener. De skiftende årstider er helt fantastiske til en række aktiviteter.

Under det frostklare tusmørke, kan du køre på snescooter gennem sneklædte skove eller over en frossen flod. Hver årstid byder på nye muligheder for at opleve byen i et helt nyt lys.

Levi har et bredt udbud af snerelaterede vinteraktiviteter fra december til midten af april (afhængig af vejret).

nordlys - iglo
Ishotel Snowland Rovaniemi

REJS SIKKERT

REJS SIKKERT

Billetkontoret A/S er teknisk arrangør for alle Pangea Travels rejser.

Billetkontoret A/S er registreret i Rejsegarantifonden ved medlemsnummer 650

FORSIKRINGER

FORSIKRING

Vi bruger GOUDA Rejseforsikring såfremt kunden ønsker at tegne en afbestillingsforsikring eller en rejseforsikring.

 

LÆS MERE OM FORSIKRINGER

VISUM & PAS

VISUM & PAS

Det er vigtigt, at du i god tid før din rejse undersøger, om dit pas er gyldigt og om det indeholder blanke sider til eventuelle grænsekontrolstempler.

Læs mere om visumregler

PRIVATPOLITIK

PRIVATPOLITIK

Læs mere om brug af cookies og privatpolitik