Menu Luk

KHAO SOK NATIONALPARK

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

TILBAGE

Khao Sok Nationalpark ligger i Surat Thani-provinsen og byder på noget af den smukkeste natur i Thailand. Oplev den frodige regnskov med de betagende vandfald, kalkstensklipperne og de utallige piblende vandløb, der løber sammen og danner de store rolige floder. Khao Sok har et rigt dyreliv, men kan også prale af mere end 100 forskellige orkidéer og verdens største blomst, Rafflesia, der kan blive mere end 80 cm i diameter. Dette er den ultimative ferieoplevelse omgivet af storslået natur. Uanset om I rejser med eller uden børn, må I ikke snyde jer selv for minimum 2 dage i selskab med englænderen, Robert Greifenberg og hans fantastiske personale i Khao Sok Nationalpark

SONY DSC
Elefanter og deres drivere, Khao Sok elefantlejr
SONY DSC
khao sok Cave kalkstensklipper

KHAO SOK JUNGLE SAFARI 2 DAYS / 1 NIGHT
ELEPHANT HILLS JUNGLE SAFARI

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra dkk. 3500,- i perioden 01/11-2019-30/04-2020
Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra dkk. 2995,- i perioden 01/05-2019 – 30/09-2020

 

Enkeltværelses tillæg samt priser på børn oplyses ved at skrive til [email protected]
Alle Elephant Hills Jungle Safaris er med ophold på Elephant Camp.
Børn skal være minimum 4 år for at deltage på denne Safari.


Program:Bemærk: Programmet og rækkefølgen af de nævnte aktiviteter kan variere. *****

Dag 1: Koh Samui/Phuket/Krabi/Khao Lak/Khanom – Khao Sok
Om morgenen afhentes I på jeres hotel på Koh Samui/Phuket/Krabi/Khao Lak og kører nordpå til Phang Nga provinsen. Efter et par timers kørsel er I fremme ved Khao Sok nationalparken. Her er det tid til at stifte nærmere bekendtskab med elefanterne. I hører om mahouternes (elefantpassernes) daglige arbejde med elefanterne og hjælper til med at fodre dem. I får lov at forkæle elefanterne ved at skrubbe og vaske dem, og bagefter planter I afgrøder, som skal blive til den kommende sæsons elefantfodder.

Over middag spiser I frokost ved Klong Sok-floden, hvor kanoerne ligger klar til at tage jer på en sejltur ned ad floden. Nyd sceneriet på den smukke tur, hvor dekorative kalkstensklipper og de svulmende flodbredder omslutter kanoen, der langsomt driver med strømmen. Her er natur og dyreliv i overflod. Sidst på eftermiddagen ankommer I til et af parkens smukkeste områder. En imponerende klippevæg rejser sig 200 meter mod himlen, for foden af bjerget løber floden, og i dette frodige område ligger jeres “camp”. I indkvarteres i de 12 m² store afrikanske luksus safaritelte.
Teltene er udstyrede med privat bad og toilet. I teltene sover I på rigtige senge, der er elektricitet, og for døren og vinduerne er der opsat myggenet, så I kan nyde natten uden uventede gæster. Om aftenen kan I nyde en eksotisk drink fra “Jungle Explorer Club Bar”. (F, A)

Dag 2: Khao Sok – Koh Samui/Phuket/Krabi/Khao Lak/Khano
Efter morgenmaden er det tid til at opleve regnskoven til fods. Sammen med parkens guider vandrer I ad smalle stier gennem det frodige landskab, og undervejs vil guiden fortælle om plante- og dyrelivet i regnskoven. Efter frokost er det desværre tid til at sige farvel til regnskoven, og I kører retur til hotellet i Koh Samui/Phuket/Krabi/Khao Lak. (M,F) (M: Morgenmad. F: Frokost. A: Aftensmad) *****

“Campen” hvor I indkvarteres i de 12 m² store afrikanske luksus safaritelte. Teltene er udstyrede med privat bad og toilet. Der er “rigtige” senge, elektricitet vinduer og dør og opsat myggenet så I kan sove natten i gennem uden uventede gæster.

Seneri fra Phang Nga provinsen
Mangroveskov, Phang Nga provinsen
Traditionel, burmesisk junke
Khao Sok Elephant Hill

KHAO SOK – ELEPHANT HILLS JUNGLE LAKE SAFARI  – 3 DAYS / 2 NIGHTS

 

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra dkk. 5285,- i perioden 01/11-2019-30/04-2020
Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra dkk. 4375,- i perioden 01/05-2019 – 30/09-2020

 

Enkeltværelses tillæg samt priser på børn oplyses ved at skrive til [email protected]
På Elephant Hills Jungle Lake Safari overnattes den første nat på Elephant Camp og næste nat på Floating Rainforest Camp.
Det er den eneste Safari hvor der overnattes på dette sted.
Børn skal være minimum 7 år for at deltage på denne Safari.
Prisen er inkl. transport fra Phuket, Khao Lak eller Krabi.

 

Dag 1: Phuket/Krabi/Khao Lak – Khao Sok National Park
I bliver hentet på jeres hotel i Phuket/Krabi/Khao Lak og drager mod eventyret i Khao Sok National Park. I ankommer til Elephant Hills’ elefantlejr, hvor I får mulighed for at fodre og bade de store dyr samt få indblik i elefantpassernes hverdag. Efter frokost oplever I junglen, mens I sejler roligt ned ad Sok-floden i kanoer. Sidst på eftermiddagen ankommer I til jeres ”camp”, hvor I indkvarteres i de 12 m² store afrikanske luksussafaritelte. Teltene er udstyrede med privat bad og toilet. Der er rigtige senge, elektricitet, vinduer, dør og opsat myggenet, så I kan sove natten igennem uden uventede gæster. Om aftenen kan I nyde en eksotisk drink fra ”Jungle Explorer Club Bar”. (F,A)
Overnatning: Khao Sok (Luxury Tented Camp)

Dag 2: Khao Sok National Park
I dag er det blevet tid til at udforske det spektakulære område med båd. Den smukke sø, som endnu ikke er besøgt af så mange turister, er omgivet af bjerge og frodig regnskov, og der er gode muligheder for at spotte nogle af junglens vilde dyr, såsom elefanter, asiatiske bøfler, diverse abearter, næsehornsfugle og meget mere. Glæd jer til en fantastisk oplevelse, når I kommer til jeres flydende bungalowtelte, hvor I skal overnatte direkte på den spejlklare Cheow Larn-sø. Jeres telte har alle faciliteter, som et almindeligt hotelværelse. Resten af dagen og aftenen kan I udfoske junglen ved at padle rundt i kanoer og svømme i søen samt nyde junglens symfoni af lyde fra terrassen på jeres private flåde. (M,F,A)
Overnatning: Khao Sok (Luxury Floating Camp, Cheow Larn Lake)

Dag 3: Khao Sok National Park – Phuket/Krabi/Khao Lak
I spiser morgenmad, mens solens stråler langsomt fjerner morgendisen over søen. I kan tage en forfriskende morgendukkert i søen, inden det er tid til at udforske junglen til fods. Sammen med parkens guider vandrer I ad smalle stier gennem det frodige landskab, og undervejs vil guiden fortælle om plante- og dyrelivet i regnskoven. Tilbage i jeres camp ved Cheow Larn-søen får i frokost og måske en sidste kanotur på søen, inden det desværre er tid til at sige farvel til regnskoven. Herfra har I mulighed for at blive kørt til hhv. Phuket, Krabi eller Khao Lak. (M,F)

(M: Morgenmad. F: Frokost. A: Aftensmad)

Khao Sok flod
Khao Sok Elephant Hill
Safaritelt Elephant Hill

KHAO SOK NATIONALPARK 3 DAYS / 2 NIGHTS
ELEPHANT HILLS JUNGLE SAFARI

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra dkk. 4595,- i perioden 01/11-2019-30/04-2020
Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra dkk. 4150,- i perioden 01/05-2019 – 30/09-2020

Enkeltværelses tillæg samt priser på børn oplyses ved at skrive til [email protected]

Alle Elephant Hills Jungle Safaris er med ophold på Elephant Camp.
Børn skal være minimum 4 år for at deltage på denne Safari.

.
Program:Bemærk: Programmet og rækkefølgen af de nævnte aktiviteter kan variere. *****

Dag 1: Phuket/Krabi/Khao Lak/Koh Samui/Khanom – Khao Sok
Om morgenen afhentes I på jeres hotel på Phuket, Krabi, Khao Lak eller Koh Samui og kører nordpå til Phang Nga provinsen. Undervejs passerer I små landsbyer, gummitræsplantager og en utrolig smuk natur.
I løbet af formiddagen stiger I ombord på en lille båd og oplever mangroveskovene og naturen langs kysten. Hvis I har lyst, kan I selv sejle rundt i kano. På denne måde har I mulighed for at komme endnu tættere på områdets fascinerende dyreliv.
Frokosten serveres ombord på en traditionel, burmesisk junke, og herefter har I tid til at slappe af på stranden, svømme eller tage endnu en kanotur.
Sidst på eftermiddagen går turen til jeres “camp”, hvor I indkvarteres i de 12 m² store afrikanske luksus safaritelte. Teltene er udstyrede med privat bad og toilet. Der er rigtige senge, elektricitet, vinduer, dør og opsat myggenet, så I kan sove natten igennem uden uventede gæster.
Om aftenen kan I nyde en eksotisk drink fra “Jungle Explorer Club Bar”. (F,A)
Overnatning: Khao Sok National Park.

Dag 2: Khao Sok
I vågner til lyden af pludrende aber og skræppende fugle. Efter morgenmaden går turen til den nærliggende elefantlejr, hvor det er tid til at stifte nærmere bekendtskab med elefanterne. I hører om mahouternes (elefantpassernes) daglige arbejde med elefanterne og hjælper til med at fodre dem. I får lov at forkæle elefanterne ved at skrubbe og vaske dem, og bagefter planter I afgrøder, som skal blive til den kommende sæsons elefantfodder.
Over middag spiser I frokost ved Klong Sok-floden, hvor kanoerne ligger klar til at tage jer på en sejltur ned ad floden. Nyd sceneriet på den smukke tur, hvor dekorative kalkstensklipper og de svulmende flodbredder omslutter kanoen, der langsomt driver med strømmen. Her er natur og dyreliv i overflod.
Sidst på eftermiddagen er I tilbage i jeres teltlejr, hvor der serveres middag. (M,F,A) Overnatning: Khao Sok National Park.

Dag 3: Khao Sok – Phuket/Krabi/Khao Lak/Koh Samui/Khanom
Efter morgenmaden er det tid til at opleve regnskoven til fods. Sammen med parkens guider vandrer I ad smalle stier gennem det frodige landskab, og undervejs vil guiden fortælle om plante- og dyrelivet i regnskoven.
Efter frokost er det desværre tid til at sige farvel til regnskoven, og I kører til jeres hotel i Phuket/Krabi/Khao Lak/Khanom. (M,F) (M: Morgenmad. F: Frokost. A: Aftensmad) *****

“Campen” hvor I indkvarteres i de 12 m² store afrikanske luksus safaritelte. Teltene er udstyrede med privat bad og toilet. Der er “rigtige” senge, elektricitet vinduer og dør og opsat myggenet så I kan sove natten i gennem uden uventede gæster.

Elefantlejr Khao Sok
Khao Sok Klong Flod
Mangroveskov i Phang Nga provinsen
Flydende luksustelt på Luksustelt på Cheow Larn Lake

KHAO SOK NATIONALPARK 4 DAYS / 3 NIGHTS
ELEPHANT HILLS NATURE SAFARI

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra dkk. 5695,- i perioden 01/11-2019-30/04-2020
Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra dkk. 5430,- i perioden 01/05-2019 – 30/09-2020

 

Enkeltværelses tillæg samt priser på børn oplyses ved at skrive til [email protected]
Alle Elephant Hills Jungle Safaris er med ophold på Elephant Camp.
Børn skal være minimum 4 år for at deltage på denne Safari.

Program:Bemærk: Programmet og rækkefølgen af de nævnte aktiviteter kan variere. “Campen” hvor I indkvarteres i de 12 m² store afrikanske luksus safaritelte. Teltene er udstyrede med privat bad og toilet. Der er “rigtige” senge, elektricitet vinduer og dør og opsat myggenet så I kan sove natten i gennem uden uventede gæster. *****

Dag 1: Phuket/Krabi/Khao Lak/Koh Samui/Khanom – Khao Sok
Om morgenen afhentes I på jeres hotel på Phuket, Krabi, Koh Samui, Khanom eller Khao Lak og kører nordpå til Phang Nga provinsen. Undervejs passerer I små landsbyer, gummitræsplantager og en utrolig smuk natur.
I løbet af formiddagen stiger I ombord på en lille båd og oplever mangroveskovene og naturen langs kysten. Hvis I har lyst, kan I selv sejle rundt i kano. På denne måde har I mulighed for at komme endnu tættere på områdets fascinerende dyreliv.
Frokosten serveres ombord på en traditionel, burmesisk junke, og herefter har I tid til at slappe af på stranden, svømme eller tage endnu en kanotur.
Sidst på eftermiddagen går turen til jeres “camp”, hvor I indkvarteres i de 12 m² store afrikanske luksus safaritelte. Teltene er udstyrede med privat bad og toilet. Der er rigtige senge, elektricitet, vinduer, dør og opsat myggenet, så I kan sove natten igennem uden uventede gæster.
Om aftenen kan I nyde en eksotisk drink fra “Jungle Explorer Club Bar”. (F,A)
Overnatning: Khao Sok National Park.

Dag 2: Khao Sok
I vågner til lyden af pludrende aber og skræppende fugle.
Efter morgenmaden går turen til den nærliggende elefantlejr, hvor det er tid til at stifte nærmere bekendtskab med elefanterne. I hører om mahouternes (elefantpassernes) daglige arbejde med elefanterne og hjælper til med at fodre dem.
I får lov at forkæle elefanterne ved at skrubbe og vaske dem, og bagefter planter I afgrøder, som skal blive til den kommende sæsons elefantfodder.
Over middag spiser I frokost ved Klong Sok-floden, hvor kanoerne ligger klar til at tage jer på en sejltur ned ad floden. Nyd sceneriet på den smukke tur, hvor dekorative kalkstensklipper og de svulmende flodbredder omslutter kanoen, der langsomt driver med strømmen. Her er natur og dyreliv i overflod. Sidst på eftermiddagen er I tilbage i jeres teltlejr, hvor der serveres middag. (M,F,A)
Overnatning: Khao Sok National Park.

Dag 3: Khao Sok og Cheow Larn Lake
I vågner til lyden pludrende aber og skræppende fugle .
Efter morgenmaden er det blevet tid til at udforske det spektakulære område med båd. Den smukke sø Cheow Larn Lake, som endnu ikke er besøgt af så mange turister, er omgivet af bjerge og frodig regnskov er blevet sammenlignet med den smukke Halong Bay i Vietnam, og undervejs vil I have mulighed for en afkølende dukkert, hvis vejret tillader det.
Senere på dagen nydes den medbragte frokost, inden I sidst på eftermiddagen returnerer til jeres “camp” for endnu en nat i luksusteltene og en god middag. (M,F,A)

Dag 4: Khao Sok – Phuket/Krabi/Khao Lak/Koh Samui/Khanom
Efter morgenmaden er det tid til at opleve regnskoven til fods. Sammen med parkens guider vandrer I ad smalle stier gennem det frodige landskab, og undervejs vil guiden fortælle om plante- og dyrelivet i regnskoven.
Efter frokost er det desværre tid til at sige farvel til regnskoven, og I kører til jeres hotel i Phuket/Krabi/Khao Lak/Khanom. (M,F) (M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad) *****

 

Package Includes: All of our tours include, pick up and onward transfer from and between either: Phuket, Khao Lak, Krabi, Khanom, Phang Nga and Surat Thani. Elephant Hills tour packages also include the services of our own fully trained guides, all activities as stated in our itineraries, all meals and accommodation. Soft drinks and alcohol are not included. What to bring: Please wear non-slip shoes, loose comfortable clothes, sun protection and a rain coat (disposable raincoats are available to buy at our camp), swim wear for use at the pool or in the river. Please note: All guests undertaking a tour and staying at Elephant Hills MUST have personal travel insurance covering them for the duration of their stay at Elephant Hills.

BEMÆRK: Pick up og drop off i Krabi sker KUN fra Ao Nang .

REJS SIKKERT

REJS SIKKERT

Billetkontoret A/S er teknisk arrangør for alle Pangea Travels rejser.

Billetkontoret A/S er registreret i Rejsegarantifonden ved medlemsnummer 650

FORSIKRINGER

FORSIKRING

Vi bruger GOUDA Rejseforsikring såfremt kunden ønsker at tegne en afbestillingsforsikring eller en rejseforsikring.

 

LÆS MERE OM FORSIKRINGER

VISUM & PAS

VISUM & PAS

Det er vigtigt, at du i god tid før din rejse undersøger, om dit pas er gyldigt og om det indeholder blanke sider til eventuelle grænsekontrolstempler.

Læs mere om visumregler

PRIVATPOLITIK

PRIVATPOLITIK

Læs mere om brug af cookies og privatpolitik