Menu Luk

HOTELLER  KOH PHANANG

PANVIMAN RESORT KOH PHANGAN

22/1 Moo 5, Thong Nai Pan Noi Beach
Ban Tai, Koh Phangan,
Surat Thani, Thailand

I øens nordøstlige del, ligger dette charmerende resort i et kuperet og roligt område. Hotellet har to restauranter, den ene på klippetoppen med en hel unik udsigt, og den anden ligger helt ned til smukke lange strand. Desuden kan I nyde godt af hotellets række af lækre faciliteter, herunder spa og thai-massage, private arrangementer og en masse oplevelsesrige ture til områder omkring hotellet.

Nogle af hotellets værelser ligger på klippetoppen i hovedbygningen, de øvrige værelser og villaer ligger spredt ned ad klippesiden mod hotellets private strand. Alle værelser og villaer er udstyret med aircondition, tv, minibar, kaffe- og temaskine, værdiboks, hårtørrer og balkon/terrasse. Værelses- og villaerne er alle indrettet i en blanding af traditionel og moderne thai-stil, og priserne varierer efter hvilket værelse eller villa man ønsker at overnatte i.

Du kan vælge mellem store pool villaer- og suiter, eller enkle men hyggelige værelser. Fælles for alle værelser og villaer, er den enestående havudsigt fra enten terrassen eller balkonen.

Panviman resort Koh Phannang 2
Panviman resort Koh Phannang 1
Panviman resort Koh Phannang 3

SANTHIYA KOH PHANGAN RESORT & SPA

22/7 Moo 5 Bantai,
Ko Pha-ngan, Surat Thani

Santhiya Koh Phangan Resort & Spa er et skønt sted at overnatte. Du får en fantastisk serivce i flottere thailandske omgivelser. Der er stor udendørs swimmingpool, fitnesscenter og gratis trådløs internetadgang.

Værelserne har egen stor balkon og overdådigt badeværelse med indendørs eller udendørs badekar. På alle værelsestyper er der smartphone med gratis mobildata og opkaldstjenester. Siddeområde, dvd-afspiller, fladskærms-TV med satellitkanaler og køleskab.

Gæsterne kan nyde lokale og internationale retter i Panvimans 2 restauranter ved stranden, Pan Sea og Stone Beach. Pan Sea har panoramaudsigt over Siam-bugten.

Aktiviteterne omfatter en bred vifte af vandsport, herunder dykning, snorkling og kajakroning, eller landaktiviteter som trekking og udflugter i jeep.

Der er shoppingmuligheder i nærheden af hotellet..

Alle værelser har komfortable badekar, gratis Wi-Fi og balkoner, roomservice. Desuden er der siddeområde, dvd-afspiller, fladskærms-TV med satellitkanaler og køleskab.

SANTHIYA KOH PHANGAN RESORT & SPA 1
SANTHIYA KOH PHANGAN RESORT & SPA2
SANTHIYA KOH PHANGAN RESORT & SPA4

REJS SIKKERT

REJS SIKKERT

Billetkontoret A/S er teknisk arrangør for alle Pangea Travels rejser.

Billetkontoret A/S er registreret i Rejsegarantifonden ved medlemsnummer 650

FORSIKRINGER

FORSIKRING

Vi bruger GOUDA Rejseforsikring såfremt kunden ønsker at tegne en afbestillingsforsikring eller en rejseforsikring.

 

LÆS MERE OM FORSIKRINGER

VISUM & PAS

VISUM & PAS

Det er vigtigt, at du i god tid før din rejse undersøger, om dit pas er gyldigt og om det indeholder blanke sider til eventuelle grænsekontrolstempler.

Læs mere om visumregler

PRIVATPOLITIK

PRIVATPOLITIK

Læs mere om brug af cookies og privatpolitik