Menu Luk

HOTELLER KOH LANTA

LANTA CHA-DA BEACH RESORT***+

279 Moo1, Tambol Saladan,
Ko Lanta, Krabi

Cha-Da Beach Resort & Spa ligger på stranden på øen Koh Lanta i Andamanhavet. Resortet har elegant indrettede villaer og suiter med balkon med udsigt ud over den frodige, tropiske have eller den laguneformede swimmingpool.

Nærmeste lufthavne
Krabi Lufthavn 51,2 km.
Trang Lufthavn 66,1. km.
Phuket Internationale Lufthavn 95,3 km.

Lanta Cha-da Beach 2
Lanta Cha-da Beach1
Lanta Cha-da Beach room

LANTA CASUARINA BEACH RESORT

288 Moo 3 Phra Ae Beach
Saladan
Lanta Island, 811150, Thailand

Hotellet er beliggende mellem hundredevis af vajende pinjetræer (Casuarina trees), heraf hotellets navn. Foran hotellet strækker den brede, gyldne Phra-Ae sig, også kaldet Long Beach.

Hotellet har en restaurant og strandbar placeret lige ned til vandet, så du kan nyde måltiderne med en unik udsigt til havet. Desuden har hotellet en swimmingpool, med en tilhørende børnepool. De ligger begge med uhindret udsigt til det blå Andamanerhav. Herudover har hotellet spafaciliteter og  gratis Wi-Fi i alle fællesområder.

 

Hotellet har værelser der ligger i en 3-etagers hovedbygning i haven og villaer, som ligger i den frodige have tæt på hotellets swimmingpool og stranden. Alle værelser og villaer er indrettet i traditionel thai-stil og har faciliteter som aircondition, tv, telefon, minikøleskab, værdiboks, kaffe- og temaskine, hårtørrer samt balkon eller terrasse.

Der ligger ikke andre hotellet ved siden af Lanta Casuarina Beach Resort, men langs strandet ligger flere hyggelige restauranter. Det nærmeste supermarked ligger ca. 800 meter fra hotellet, ellers ligger hovedbyen Saladan kun 6 km. væk. Byen kan byde på markeder, shopping og en bred vifte af restauranter.

Lanta_Casuarina Beach 3png
Lanta_Casuarina Beach 1
Lanta_Casuarina Beach 12png

REJS SIKKERT

REJS SIKKERT

Billetkontoret A/S er teknisk arrangør for alle Pangea Travels rejser.

Billetkontoret A/S er registreret i Rejsegarantifonden ved medlemsnummer 650

FORSIKRINGER

FORSIKRING

Vi bruger GOUDA Rejseforsikring såfremt kunden ønsker at tegne en afbestillingsforsikring eller en rejseforsikring.

 

LÆS MERE OM FORSIKRINGER

VISUM & PAS

VISUM & PAS

Det er vigtigt, at du i god tid før din rejse undersøger, om dit pas er gyldigt og om det indeholder blanke sider til eventuelle grænsekontrolstempler.

Læs mere om visumregler

PRIVATPOLITIK

PRIVATPOLITIK

Læs mere om brug af cookies og privatpolitik