Menu Luk

FINLAND VINTER – FINSK LAPLAND

Hold vinterferie på en ny og anderledes måde – Finsk Lapland er et spændende og enestående feriemål, der byder på et væld af skønne oplevelser højt mod nord, og det perfekte sted at opleve det magiske Nordlys – et af naturens mest spektakulære fænomener. I Rovaniemi kan i hele året  møde julemanden Santa Claus.

TILBAGE

Finsk Lapland har så meget at byde på. En vidstrakte arktiske natur med masser af skisportsmuligheder, en venlige befolkning og talrige aktiviteter garanterer anderledes oplevelser for hele familien.

Finsk Lapland er et eventyr- og legeland for både børn og voksne, ikke mindst for dem der holder af vintereventyr – sne – skibakker og oplevelser i den uberørte ødemarksnatur.

nordlys - iglo
Ishotel Snowland Rovaniemi

Med en skisæsonen der strækker sig november til maj måned masser af offpiste, snedækket landskab og muligheden for at opleve den helt fantastiske nordlys stemning, er finsk Lapland et eldorado for skiturister.

Rammerne er ideelle for skiløbere på alle niveauer, både for alpint skiløb og selvfølgelig langrend, som er en af finnernes helt store nationale idrætsgrene.

Stemningen i de finske skisportssteder er behagelig og langt mere afslappet i forhold til overfyldte in-steder i Centraleuropa.

Der er masser af muligheder for spændende og anderledes vinteroplevelser :
Kanetur med et forspand af rensdyr, slædehundesafari. Hvad med en tur gennem vinterlandskabet på snescooter og så evt. slutte dagens naturoplevelse af med en tur i sauna eller spabad. Eller hvad med en overnatning på ishotel eller 3 dages Husky Safari, hvor i bor i vildmarks cabins tæt på dyrene og naturen. ! Mulighederne er mange.

På vej til Lapland skiftes fly i Helsinki, en by som bestemt er et besøg værd enten på vej nordpå som stop over eller på en seperat tur.