Menu Luk
Finland skiferie

FINLAND
REJSEINFORMATIONER 

Pas

Der er visumfrit i alle de nordiske lande. Der er hellere ikke krav om at man medbringer pas, men du skal dog kunne identificere dig selv via billedlegitimation- så det er en god ide at medbringe sit pas. Du kan også opleve at fly eller færgeselskaber har krav om visning af pas.

Rejseforsikring?

Skal du besøge Finland, så kan det blå EU sygesikringskort give dig samme betingelser som de lokale. Husk dog det ofte kan være fornuftigt at tegne en privat rejseforsikring, som kan hjælpe dig med retshjælp, hjemtransport, mm.

Valuta

I Finland er gået over til euroen. De kendte internationale betalingskort kan bruges i fleste større forretninger, hoteller og restauranter. Du kan også veksle rejsechecks i mange banker og på vekselkontorer.

Drikkepenge

Du skal ikke betale drikkepenge i Finland. Drikkepenge er typisk medregnet i prisen

Rejse tidspunkt

Finland viser sig fra sine bedste sider om sommeren og frem til september, medmindre man ønsker at opleve sne og dyrke vintersport. Her er den bedste periode fra januar til marts. Hvis man rejser til Finsk Lapland, bør man vente med at rejse til omkring september, hvor de fleste myg er væk.

Finland er en parlamentarisk republik med en præsident og en statsminister.

Hovedstad: Helsinki
Største by: Helsinki
Indbyggertal: 5,4 mio.
Sprog: Finsk og svensk
Areal: 338.424 km2 (8 gange større end Danmark)
Tidsforskel: + 1 time
Valuta: Euro (EUR)

REJS SIKKERT

REJS SIKKERT

VI ER MEDLEM AF REJSEGARANTIFONDEN.

Der kan skrives yderlige tekster her.

Link til Rejsegarantifonden

FORSIKRINGER

FORSIKRING

Vi bruger GOUDA Rejseforsikring såfremt kunden ønsker at tegne en afbestillingsforsikring eller en rejseforsikring. VI ER MEDLEM AF REJSEGARANTIFONDEN.

Link til Rejsegarantifonden

LÆS MERE OM FORSIKRINGER

VISUM & PAS

VISUM & PAS

Det er vigtigt, at du i god tid før din rejse undersøger, om dit pas er gyldigt og om det indeholder blanke sider til eventuelle grænsekontrolstempler.

Læs mere om visumregler

FLYBILLETTER

FLYBILLETTER

Køb  dine flybilletter billigt og direkte.

Køb dem her