Menu Luk
Borneo skildpadde på strand

HAVSKILDPADDER OG ORANGUTANGER

2 DAGE /1 NAT

Pris pr. person dkk 2.600,-

Besøg to af Sabahs ikoniske skatte, orangutanger og havskildpadder. Tilbring den første dag på øen Selingan Island, vær vidne til skildpadder der lægger æg om natten og æggets transplantationsproces til et rugeri. Herefter får du endelig oplevelsen af at frigive skildpadder tilbage i naturen. På dag nummer to, besøger du Sepilok Orang Utan Center og Borneo Sun Bear Center.

 

Højdepunkter fra turen:
1 nat på Selingan Island
*Overvær havskildpadder lægge æg på stranden
*Se orangutanger i Sepilok Utan Rehabilitation Centre
*Borneo Sunbear Conservation Centre
*Sandakan Memorial Park

Sabah sandakan
Hatchling Leatherback a baby palm

Dag 1 – Sandakan –  Selingan Island
Ankom til Sandakan Lufthavn med et morgenfly, transport til kajen hvor I skal tilbringe en time i speedbåd, inden I når frem til øen Selingan Island.
Tag jer god tid til at udforske øen eller ved at svømme og snorkle. Efter middagen skal du fortsætte med at se de store skildpadder der kommer ind til land for at lægge deres æg, og overvær at de udklækkes, og til sidst frigivelsen af skildpadder til havet igen. Overnat på et Twin-Share værelse på øen.

Måltider: frokost og middag.

Green turtle (Chelonia mydas) laying her eggs and covering her nest on the beach in the daytime. Turtle Island Park (Taman Pulau Penyu) in Sabah, Borneo in Malaysia. Selingan Island

Dag 2 – Selingan Island – Sandakan
Efter morgenmad går turen tilbage til Sandakan med båd og videre i bil til Sepilok Orang Utan Rehabilitation Center. Der vil blive vist en video omhandlende bevaringsindsatsen i centreret.
Nyd en ti minutters gåtur midt i regnskoven og oplev fodring af orangutanger på fordringsplatformen før du kan observere dem i udendørs børnehave. Efter Sepilok besøges Sun Bear Conservation Center som ligger lige ved siden af. Her læres mere om de mindste bjørne i verden.
Efter frokost fortsætter du til lufthavnen for at hoppe på dit fly kl. 14.30 til Kota Kinabalu. Hvis du vælger at tage aftenflyvningen, får du mulighed for at besøge Rainforest Discovery Center (mod tillæg). Se centeret fra fugleperspektiv fra baldakin gåtur og hængende bro, udforsk den botaniske have og hjemmet for forskellige arter af flora. Fortsæt til Sandakan Memorial Park for et kort besøg, inden du skal med flyet.
Måltider: Morgenmad og frokost.

Sun Bear in a tree sleeping at the Bornean Sun Bear Conversation Centre,  Sandakan

Sørg for at du pakker let når du rejser til Selingan. Vær opmærksom på kamerabetingelser:

For ethvert kamera (telefon eller digitalt kamera) til personligt brug, opkræves der RM 10,00 (16 Dkr) pr. Enhed for bevaringsbevis. Vær opmærksom på, at flash light billeder og videooptagelser er strengt forbudt.

Bemærk: (november-februar) Vær opmærksom på, at vores tur til Selingan Island indebærer bådtur via Suluhavet. I tilfælde af ringe vejrforhold under eller før bådrejsen, har selskabet det ret til at annullere eller udskyde turen hvis det antages, at rejsen vil bringe passagerernes sikkerhed i fare. I tilfælde af aflysning, vil der blive tilbudt en erstatningstur. Selskabet er ikke ansvarlig for nogen kompensation. Snorkel udstyr er muligt at leje mod et tillægsgebyr.

Medbring badetøj, solcreme, evt. en hat, toiletsager, myggespray, drikke vand, gode sko, regnslag og lommelygte. Snorkleudstyr kan lejes på stedet.
Borneo Eco Tours bevæger sig mod et plastik frit miljø så hjælp med at genanvende drikkedunk under opholdet.

Ifølge Malaysisk lovgivning opkræves en turist tax på RM 10,- (16 dkr) pr. værelse pr. nat.

Dette afregnes direkte med hotellet, et obligatorisk og er ikke inkluderet i prisen.
Vi anbefaler at tegne en rejseforsikring inden afrejsen.

 

REJS SIKKERT

REJS SIKKERT

Billetkontoret A/S er teknisk arrangør for alle Pangea Travels rejser.

Billetkontoret A/S er registreret i Rejsegarantifonden ved medlemsnummer 650

FORSIKRINGER

FORSIKRING

Vi bruger GOUDA Rejseforsikring såfremt kunden ønsker at tegne en afbestillingsforsikring eller en rejseforsikring.

 

LÆS MERE OM FORSIKRINGER

VISUM & PAS

VISUM & PAS

Det er vigtigt, at du i god tid før din rejse undersøger, om dit pas er gyldigt og om det indeholder blanke sider til eventuelle grænsekontrolstempler.

Læs mere om visumregler

PRIVATPOLITIK

PRIVATPOLITIK

Læs mere om brug af cookies og privatpolitik