Menu Luk

DET FLYDENDE MARKED

Heldagsudflugt, Damnoen Saduak Floating Market & Rose Garden – Gruppetur/Privattur
En dag spækket med oplevelser. Vi tager fra Bangkok tidlig fra morgenstunden 100 km vestpå til Damnern Saduak, der er Thailands mest berømte flydende marked. En kort tur i en longtail-båd bringer jer til det flydende marked, hvor der er rig lejlighed for at tage nogle fantastiske billeder. Fra nær og fjern kommer kvinderne i deres små både for at afsætte deres afgrøder. Der er livlig aktivitet, og man kan altid finde interessant kunsthåndværk, souvenirs og spændende snacks. Efter besøget på det flydende marked, ser I verdens højese pagode ved Nakhon Pathom og drager så videre til Rose Garden, hvor I oplever et flot show, der beskriver den thailandske hverdag og historie. Her er alt fra buddhistiske munke, dansende bjergstammefolk til hårdt kæmpende thaiboksere. Oplev også et elefantshow, hvor der er mulighed for at ride på én. Turen inkluderer international buffet frokost i Rose Garden. Efter en oplevelsesrig dag returneres til Bangkok, hvor I er fremme sent på eftermiddagen.
Varighed: ca. 10 timer

The floating markets of Damnoen Saduak, Thailand

GRAND PALACE OG WAT PHARA KAEW

Halvdagsudflugt – Gruppetur/Privattur

– det er ikke for ingenting, at dette imponerede tempel er en af byens største seværdigheder. Tidligere thailandske konger har boet i paladset omkranset af imponerende statuer.

 

 

Historical buildings in Grand Palace Bangkok, Thailand

RIVER KWAI – HIN TOK RIVER CAMP – 3 DAGE/ 2 NÆTTER

 

EVENTYRLIG SAFARIOPLEVELSE VED KWAI NOI-FLODEN, KANCHANABURI
Hin Tok River Camp er perfekt til alle naturelskere. Overnat i luksussafaritelte, placerede på træfundamenter. Teltene er udstyrede med alle de funktionaliteter, man normalt finder på et hotelvaerelse, såsom privat bad med varmt vand, justerbar aircondition, minibar, privat veranda m.m. De 32 safaritelte varierer mellem 26-32 m², og deres rustikke indretning giver en eventyrlig atmosfære sammen med naturens lyde lige uden for teltene. Campen ligger ved Kwai Noi-floden, som man fra restauranten og den charmerende naturlige svømmepøl har en udsigt over. I 2009 blev Hin Tok River Camp udnævnt til at være blandt de 10 bedste “Adventure Resorts” i Asien.

Hin Tok Telte

Dag 1: Bangkok – River Kwai
I hentes på hotellet i Bangkok tidligt om morgenen og kører gennem det smukke, frodige landskab til byen Kanchanaburi.

Her skal I besøge Thailand-Burma Railway Museum samt kirkegården med de 6.000 allierede fanger, der mistede livet under Anden Verdenskrig. Herefter kommer I til den berømte bro over floden Kwai. Herfra fortsætter I til Hin Tok River Camp, hvor I tjekker ind og spiser frokost.
Om eftermiddagen besøger I Hellfire Pass Memorial, hvor I vandrer en tur langs den tidligere Thailand-Burmesiske jernbane (2.5 km, 1 times gåtur – medbring gode vandresko elller gummisko). I får mulighed for at slappe lidt af tilbage på campen, inden I cykler til en nærliggede landsby, hvor I bl.a. kan se, hvordan de lokale væver bambuskurve. Der er aftensmad og overnatning på Hin Tok River Camp.(F,A)

Dag 2: River Kwai
Efter et godt morgenmåltid skal I med longtailbåd til Sai Yok Yai-vandfaldet og nyde den storslåede natur. Her er der tid til afslapning og en forfriskende dukkert i vandfaldssøen. Glem ikke at medbringe badetøj og håndklæde. Om eftermiddagen har I alle tiders mulighed for at udforske de fascinerende klippeformationer inde i én af områdets lavagrotter. Om aftenen kan I deltage i et thailandsk madlavningskursus,
hvor I lærer om mange af de specielle ingredienser, der indgår i maden. Aftensmad og overnatning på Hin Tok River Camp. (M,F,A)

Historical bridge over the river Kwai, the death railway

Dag 3: River Kwai – Bangkok
De morgenfriske kan nyde en cykeltur eller gå til det nærliggende tempel på den anden side af floden, hvor man kan opsamle lidt god karma ved at give mad til munkene. Efter morgenmad og check-out, tager I med longtailbåd til en Mon-landsby. De etniske Mon er af Burmesisk oprindelse og har bevaret sin egen kultur og eget sprog. Gå en tur rundt i landsbyen eller tag evt. på en elefanttur gennem bambusskoven (mod ekstra tillæg).Efter frokost stiger I på “Dødens Jernbane”. Togturen er en stor oplevelse! I kører ca. 1 time på sporet, som blev bygget af de allierede krigsfanger  i japansk fangenskab under Anden Verdenskrig.
Sidst på eftermiddagen går turen tilbage til Bangkok med ankomst ca. kl. 18. (M,F)
(M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad)

 

Hin Tok River Camp @ Hellfire Pass
55 Moo 5, T. Wangkrajae,
A. Saiyoke, Kanchanaburi 71150

Death railway line built with wood. Tham Kra Sae  Kanchanaburi? Thailand.

RIVER KWAI – 3 DAGE 2 NÆTTER

Dag 1: Bangkok – River Kwai
I hentes på hotellet i Bangkok tidligt om morgenen og kører gennem det smukke, frodige landskab til byen Kanchanaburi. Her besøges JEATH War Museum samt en kirkegård med gravsteder for 6.000 allierede fanger der mistede livet under Anden Verdenskrig. I ser den berømte bro over floden Kwai og herfra sejler I med longtailbåd til hotellet, hvor I indkvarteres og efterfølgende spiser frokost i restauranten. Senere sejler I ned ad Kwai Noi-floden og videre med bil til Hell Fire Pass Memorial – en del af “Dødens Jernbane”, der giver et indtryk af, hvor stort og vanskeligt et projekt det var at bygge jernbanen. Om aftenen vil de lokale opføre en traditionel Mon Dance, og der serveres middag på resortet.
Overnatning: River Kwai Resotel. (F,A)

River Kwai

Dag 2: River Kwai
Efter morgenmaden går turen op til en af områdets mange stammelandsbyer tæt ved grænsen til Myanmar, hvor I kan få indblik i beboernes hverdag, ELLER I kan vælge (for egen regning) at ride på elefant gennem regnskoven. Tilbage på resortet bliver der serveret frokost, og resten af dagen er til fri disposition. Om aftenen er der middag på resortet.
Overnatning: River Kwai Resotel. (M,F,A)

Dag 3: River Kwai – Bangkok
Efter morgenmad på resortet er formiddagen til fri disposition. Der vil være mulighed for (for egen regning) at tage på kanotur på floden eller leje mountainbike og cykle en tur i de smukke omgivelser. I checker ud fra resortet, og efter frokost stiger I ombord på “Dødens Jernbane”. Togturen er en stor oplevelse! I kører ca. 1 time på sporet som blev bygget af de allierede krigsfanger i japansk fangenskab under Anden Verdenskrig. Sidst på eftermiddagen går turen tilbage til Bangkok. (M,F)

(M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad)

Death railway line built with wood. Tham Kra Sae  Kanchanaburi? Thailand.

River Kwai Resotel
55 Moo 5 Tambol Wangkralae
Amphur Saiyoke, Kanchanaburi
På bredden af floden Kwai , omgivet af frodig tropisk skov, ligger dette lille atmosfærefyldte jungleresort.
De 45 bungalows er enkelt indrettede, men udstyrede med aircondition, toilet og bad. Foruden de ture der er inkluderet i pakkerne, tilbyder resortet elefantridning, mountainbiking, udlejning af kano samt bamboo rafting – disse ture betales direkte til hotellet. River Kwai Resotel har desuden en hyggelig restaurant og swimmingpool.

Denne tur er også mulig med overnatning på River Kwai Jungle Raft, hvor selve hotellet og jeres værelse flyder direkte på River Kwai-floden!

 

Death Railway Landmark in the history of World War 2, Kanchanaburi, Thailand.

THAILANDS VILDE NATUR – KHAO YAI NATIONALPARK – 3 DAGE 2 NÆTTER

Khao Yai ligger 2-3 timers kørsel nordøst for Bangkok og er Thailands ældste nationalpark. Den er kendetegnet ved sine mange bjerge, vandfald og floder, der snor sig igennem junglen. Her findes mere end 3000 plantearter, 320 fuglearter og 67 forskellige slags pattedyr, heriblandt asiatiske elefanter, makak- og gibbonaber samt tigre. Glæd jer til en oplevelse i den vilde natur.

Dag 1: Bangkok – Khao Yai National Park
I bliver hentet på hotellet i Bangkok om morgenen og kører ca. 2½ time til Khao Yai Nationalpark, hvor I indkvarteres på Khao Yai Garden Lodge. Her får I frokost og kører så mod en drypstensgrotte, hvor den Thailandske Kronprins lod et smuk marmortempel opføre. Herfra går turen til et smukt udkigspunkt og “Bat Caves”, hvor millioner af flagermus i skumringen forlader grotterne for at søge føde. I sandhed et imponerende syn. I er tilbage på lodgen omkring kl 19:00, hvor der er aftensmad. (F,A)
Overnatning: Khao Yai

Beautiful Haew Suwat Waterfall in Khao Yai National Park Thailand.

Dag 2: Khao Yai National Park
På denne dag kan I vente jer en spændende vandretur gennem junglen, hvor parkens ranger fortæller om Khao Yais fantastiske flora og fauna. Hvis I er heldige, er der mulighed for at opleve gibbon- og makakaber i trætroppene, skræppende næsehornsfugle, og insekternes symfoni blandet med fuglepip. Der er frokost ved Haew Suwat-vandfaldet, som var med i filmen “The Beach” med Leonardo DiCaprio.
Dagen slutter med en lille aftensafari – med lidt held oplever I elefanterne ved de saltholdige klipper ved floden, ser hulepindsvin, hjorte, vildsvin og måske et af de store medlemmer af kattefamilien. (M,F,A)
Overnatning: Khao Yai

Dag 3: Khao Yai National Park – Bangkok
I spiser morgenmad og tager så en lille tur på det lokale marked, Pak Chong, hvor de lokale beboere køber ind til dagens måltider. Herefter besøger I en labyrint af sandstensklipper, overhængt med lianer og med 2000 år gamle vægmalerier. Besøg egnens smukkeste buddhistiske tempel, hvor en 28 meter høj Buddhafigur våger over helligdommen. I spiser frokost og returner herefter til Bangkok. (M,F)
(M: Morgenmad, F: Frokost, A: Aftensmad)

 

Gibbons Khao Yai Thailand

REJS SIKKERT

REJS SIKKERT

Billetkontoret A/S er teknisk arrangør for alle Pangea Travels rejser.

Billetkontoret A/S er registreret i Rejsegarantifonden ved medlemsnummer 650

FORSIKRINGER

FORSIKRING

Vi bruger GOUDA Rejseforsikring såfremt kunden ønsker at tegne en afbestillingsforsikring eller en rejseforsikring.

 

LÆS MERE OM FORSIKRINGER

VISUM & PAS

VISUM & PAS

Det er vigtigt, at du i god tid før din rejse undersøger, om dit pas er gyldigt og om det indeholder blanke sider til eventuelle grænsekontrolstempler.

Læs mere om visumregler

PRIVATPOLITIK

PRIVATPOLITIK

Læs mere om brug af cookies og privatpolitik