Menu Luk

BANGKOK

Bangkok, a city in the morning with reflection of skyline, Bangkok, Thailand.
Wat Arun, Bangkok
BANGKOK, THAILAND Traffic in a small street with the typical thai transport, the tuctuc.
THAILAND Royal grand palace in Bangkok - Kopi (2)

Bangkok er én af den slags byer, som alle har en mening om. Mange elsker metropolen, mens andre ikke kan komme hurtigt nok væk fra byens trafik, støj, affald og slum. Heldigvis mere end opvejes disse ulemper af en livsbekræftende dynamik, fantastisk shopping og et uudtømmeligt oplevelsespotentiale, der blot venter på at blive udnyttet. Alt er at finde i Bangkok – alt kan købes eller skaffes, her kommer mennesker fra alle verdenshjørner og i alle aldre, her er alt fra det mest luksuriøse til det billigste billige, og her er der om nogen anden verdensmetropol tale om en by, der aldrig sover. De, der når at komme sig over det første sammenstød med Bangkok, kommer ofte til at holde så meget af byen, at de jævnligt vender tilbage. Oplevelsen af byen er dog ofte afhængig af, hvordan man griber opholdet an. Som de fleste andre storbyer er Bangkok ikke altid lige let at finde rundt i, og folks personlige opfattelse af byen kan være fuldstændig afhængig af hvilke områder, de kommer til at færdes i. Derfor har vi valgt at præsentere vigtige oplysninger om Bangkok, som kan være med til at gøre dig til én af de mange rejsende, der taber sit hjerte til byen.

UDFLUGTER I BANGKOK OG UDEN FOR BANGKOK

Områderne i Bangkok har forskellige karakteristika, og derfor er det en god idé at have grundlæggende kendskab til byen for at få mest muligt ud af opholdet.
Nedenfor er en kort beskrivelse af de centrale områder i Bangkok.

Sukhumwit:

Sukhumwit er én af de centrale færdselsårer i Bangkok, som ofte betragtes som forretningsområde. Det er især her, at udenlandske forretningsfolk bor og arbejder. Starten af boulevarden minder dog mere om en slags “red light district” med masser af restauranter og barer.
Det er også her, der findes små etniske kvarterer som for eksempel det mellemøstlige og japanske. Lidt længere ude af Sukhumwit ligger der lejligheder i den lidt dyrere ende, og her er også shopping, restauranter og natklubber, der mest tiltrækker den mere velhavende del af Bangkoks beboere.

Siam:

Siam er området, hvor store dele af Bangkoks beboere mødes i fritiden. Området er spækket med restauranter, biografer og ikke mindst masser af butikker og shopping malls. Siam Square har små designerbutikker, vintage-forretninger, frisører og restauranter, mens de tre vuluminøse shopping malls Siam Discovery, Siam Center og Siam Paragorn ligger på den anden side af vejen (Rama 1).

Khao San Road:

Khao San Road og det omkringliggende område er endnu et af Bangkoks berømte kvarterer. Det er her rygsæksrejsende fra hele verden holder til, tiltrukket af de billige hostels, restauranter og barer, souvenirboder ad libitum, og en international og ungdommelig atmosfære. Khao San Road er utrolig farverig og absolut et besøg værd.

Silom (Pat Pong):

Silom er mest af alt kendt for to små gader, Pat Pong 1 og 2. Disse gader er berømte og berygtede for sine go-go barer, og i sin tid tiltrak de alverdens sømænd, soldater og syndige eksistenser. Selv om Pat Pong stadig er et “red light” district, så er området med tiden blevet et alment udflugtsmål for turister, på grund af de mange turistboder i området og det stadigt farverige natteliv. Silom kan dog også byde på Lumphini Park, en grøn oase midt i storbyens beton samt Suan Lum Night Bazaar. Derudover er Silom også et forretningsområde med imponerende skyskrabere.

Chinatown (Yaowarat):

Chinatown har alle de karakteristiske elementer, som en chinatown skal have. Her er kinesiske restauranter, kinesiske templer, masser af guldsmede og sælgere af amuletter, boder og små familieforretninger, neonlys i alle farver og ikke mindst efterkommere af de mange tusinde kinesiske tilflyttere.
Bangkoks historiske kvarter (Rattanakosin):
Dette område ligger langs Chao Phrayaflodens bredder lidt nord for Chinatown. Her findes byen mest imponerende templer og historiske seværdigheder. Mest berømt er nok Grand Palace og Wat Phra Kaew, men her er også mange andre templer som Wat Pho og Wat Mahathat i området.

REJS SIKKERT

REJS SIKKERT

Billetkontoret A/S er teknisk arrangør for alle Pangea Travels rejser.

Billetkontoret A/S er registreret i Rejsegarantifonden ved medlemsnummer 650

FORSIKRINGER

FORSIKRING

Vi bruger GOUDA Rejseforsikring såfremt kunden ønsker at tegne en afbestillingsforsikring eller en rejseforsikring.

 

LÆS MERE OM FORSIKRINGER

VISUM & PAS

VISUM & PAS

Det er vigtigt, at du i god tid før din rejse undersøger, om dit pas er gyldigt og om det indeholder blanke sider til eventuelle grænsekontrolstempler.

Læs mere om visumregler

PRIVATPOLITIK

PRIVATPOLITIK

Læs mere om brug af cookies og privatpolitik