Menu Luk

OMRÅDE BESKRIVELSE – BALI

Aerial view of Sanur beach, Bali, Indonesia.

SANUR

Sanur, der ligger i det sydøstlige hjørne af Bali, er en af øens mest populære feriebyer. området står i skærende kontrast til det hektiske liv i kuta – ja selv bølgerne er mere beherskede i Sanur – et faktum der har tiltrukket børnefamilierne, såvel som andre der ikke kommer for at boltre sig på barer og natklubber. Den fredelige hovedgade har et væld af spændende restauranter, hvor der er rig mulighed for at prøve eller genopdage de mange kulinariske specialiteter, Bali kan tilbyde. når sandheden skal frem, er det ikke alle 6 km strand, der er lige gode. Sanurs sydlige ende er uden tvivl den bedste. Her fungerer koralrevet som bølgerbryder, og beskytter den brede sandstrand mod havets grådige indhug på fastlandet. I aftenskumringen liver stranden og hovedgaden op på ny. I skæret fra restauranternes kulørte lamper, anrettes dagens friskfangede fisk, og duften fra grillen pirrer de nasale sanser. Man undgår ikke sælgerne på Sanur. De er overalt med deres kopiure, træfigurer, billeder, drager, postkort og meget mere.

HOTELLER

Bali boat at Kuta beach in the morning, Indonesia

KUTA, LEGIAN & SEMINYAK

Kuta er Balis mest turistede strandområde. Den knap 8 km lange, brede sandstrand ved Kuta hører til blandt Balis allerbedste. Surfere fra hele verden kommer hertil for at ride på de høje bølger, og på stranden er atmosfæren livlig og farverig. Her er solbadere, drageflyvere og strandsælgere. Særligt sidst på eftermiddagen lokkes mange til Kuta-stranden for at nyde den smukke solnedgang. Kuta er kendt for sine mange forretninger, gode spisesteder og sit hektiske natteliv og appellerer til de rejsende, som gerne vil have liv og masser af aktivitetstilbud. nogle mener, at det godt kan være svært at finde den balinesiske sjæl blandt de mange turister, men kedelig er Kuta bestemt ikke.

I forlængelse af Kuta Beach i nordlig retning ligger de indbydende strande Legian og Seminyak. Seminyak er kendt for sin rolige og afslappede atmosfære og er et godt alternativ til det populære strandområde i Sanur.

Både i Legian og Seminyak findes mange rigtig gode spisesteder og hyggelige barer og hotelstandarden er god.

HOTELLER – LEGIAN OG SEMINYAK

 

UBUD, INDONESIA - January 24, 2013. Shop and travel agency for tourists. Many souvenirs and tour advertising.

UBUD

BALIS KULTURELLE CENTRUM.
I det betagende landskab med brusende floder, dybe dale og lysegrønne risterrasser i det centrale højland finder man den atmosfære, som mange betegner som Balis sande sjæl. Det er også her traditionerne og de ceremonielle optog dyrkes mest helhjertet. I Ubud og omegn er der altid en højtidelighed, der kræver et optog. området kan besøges på en heldagstur fra strandområderne i syd, men vil I opleve områdets charme, anbefaler vi som minimum 2-3 overnatninger i Ubud. Byen har siden 1930´erne været Balis kulturelle centrum. Her har kunstnere fra hele verden fundet et kunstnerisk fristed, og de smukke omgivelser har været en uudtømmelig inspirationskilde for bl.a. malere, skulptører og træskærere. Men faktisk er Ubuds fineste kunstværk det omkringliggende landskab, som bedst indfanges på en spadsere- eller cykeltur.

HOTELLER

Sunbeds under palm trees at the Candidasa coast of Bali, Indonesia

CANDIDASA

Efter små to timers kørsel fra lufthavnen langs kysten kommer man til Balis østlige næse, delstaten Karangasem. I dette enestående område ligger den idylliske kystby Candidasa, der med de farvestrålende fiskerbåde i det funklende sorte sand lokker stadig flere eventyrlystne turister til. Men end ikke den indbydende strand eller den flammende solnedgang kan måle sig med områdets absolutte højdepunkt, vulkanen Mt. Agung. Det bjergrige landskab omkring den 3.142 meter høje vulkan er et fascinerende syn og den perfekte ramme for en storslået vandretur. Besøg også de hyggelige landsbyer og de mange templer, som pryder området.

Sunset View over Munduk, Bali, Indonesia

KUBU

På Balis nordkyst finder du fiskerlandsbyen Kubu, som ligger langt fra det turistede syd af Bali. I Kubu, er der dømt fuldstændig afslapning. Måske vil du rundt og udforske naturen, og smage på de lokales delikate fiskerretter. Derudover rummer Kubu området en masse gode dykkersteder, som er værd at besøge hvis man elsker at dykke/snorkle.

HOTELLER

 

Sunset in Lovina Bali

LOVINA

På Balis nordkyst, mindre end 4 timers kørsel fra lufthavnen, ligger et andet af Balis populære strandområder. Den 7 kilometer lange kyststrækning af små landsbyer med det mørke glinsende sand og dovne bølger lokker mange til. Bambushytter ligger i skyggen af kokospalmer, og friskfangede fisk kan nydes på restauranterne ved stranden. tidligt om morgenen er aktivitetsniveauet på stranden højt. Både, varierende i størrelse og beskaffenhed, kappes om at få turister med ud at se delfiner, én af Lovinas helt store oplevelser. tilbring resten af dagen på stranden eller tag på fisketur med de lokale fiskere. Der er ikke mange bølger at surfe på, men en solnedgang i Lovina er lige så smuk som i Kuta.

HOTELLER

 

Sunset View over Munduk, Bali, Indonesia

MUNDUK

Den lille by Munduk ligger smukt i højlandet på den nordlige del af Bali i cirka 1.000 meters højde – tæt på regnskov og de tre centrale søer Bratan, Buyan og tamblingan. Munduk er en af Balis bedst bevarede hemmeligheder, og herfra har man en fantastisk udsigt over bjerge og havet. området er blandt de mest frodige i Indonesien og udbuddet af friske grøntsager er større end noget andet sted på Bali.

HOTELLER

REJS SIKKERT

REJS SIKKERT

Billetkontoret A/S er teknisk arrangør for alle Pangea Travels rejser.

Billetkontoret A/S er registreret i Rejsegarantifonden ved medlemsnummer 650

FORSIKRINGER

FORSIKRING

Vi bruger GOUDA Rejseforsikring såfremt kunden ønsker at tegne en afbestillingsforsikring eller en rejseforsikring.

 

LÆS MERE OM FORSIKRINGER

VISUM & PAS

VISUM & PAS

Det er vigtigt, at du i god tid før din rejse undersøger, om dit pas er gyldigt og om det indeholder blanke sider til eventuelle grænsekontrolstempler.

Læs mere om visumregler

PRIVATPOLITIK

PRIVATPOLITIK

Læs mere om brug af cookies og privatpolitik