Menu Luk

BALI, GILI & LOMBOK

15 DAGE/14 NÆTTER

4 nætter Sanur – 3 nætter Ubud – 4 nætter Lombok – 3 nætter Gili

Pris pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse inkl. fly, rundrejse, skatter og afgifter fra dkk. 14.295,-

Turen er inkl. morgenmad hver morgen

På denne rundrejse skal I opleve tre forskellige øsamfund på én og samme ferie. Rundrejsen indeholder spændende kulturelle oplevelser, men mest af alt afslapning i de fornemmeste naturlige omgivelser på de tre øer. Dagene på turen er i høj grad jeres egen, idet dagsprogrammet er meget frit og giver rig mulighed for at slappe af, nyde de dejlige strande og opleve øerne i jeres eget tempo. Der vil være gode muligheder for selv at udforske omgivelserne omkring de benyttede hoteller enten til fods, på cykel eller iført snorkeludstyr.

balinese rice field worker in a middle of rice fields in Ubud, Bali, Indonesia

Dag 1: Ankomst Bali
I hentes i lufthavnen og kører sammen med den lokale engelsktalende guide til jeres hotel. Resten af dagen kan I slappe af ved hotellets swimmingpool eller på stranden.
Overnatning: Sanur

Dag 2-3: Sanur
Dagene er til fri disposition i den hyggelige badeby Sanur.
Overnatning: Sanur

Balinese sacred mountain Agung colored in pink by sunset light. Main Bali temple Pura Besakih at the foot of the volcano Agung.

Dag 4: Sanur – Ubud
I forlader hotellet først på formiddagen og kører nordpå mod øens centrale højland. Det betagende landskab med brusende floder og lysegrønne rismarker kan tage pusten fra selv de mest garvede rejsende. Undervejs gøres ophold ved Batubulan, hvor dansere i farvestrålende dragter vil opføre traditionel Barong- og Kris-dans (donation ca. kr. 30 pr. person ikke inkluderet).
Herefter besøger I to mindre byer med hver deres speciale. Mas er kendt for sine mesterlige træskærere, hvis håndværk er af sjælden høj kvalitet. Landsbyen Celuk er centrum for guld- og sølvarbejde.
Efter at have prøvet kræfter med de lokales handelstalent går turen gennem Balis smukke natur til to af øens store seværdigheder.
Først besøges Moder templet (Pura Basakih), der med Agung vulkanens massive top i baggrunden og et virvar af farvestrålende festklædte balinesere, er et af øens storslåede syn.
I Klungkung, som var Balis politiske centrum i flere århundreder, kan I opleve den flydende pavillon, der fungerede som domstol frem til midt i det 19. århundrede. Sidst på eftermiddagen ankomst til hotellet i Ubud.
Overnatning: Ubud

Dag 5-6: Ubud
Dagene er til fri disposition. Oplev Ubuds afslappede atmosfære og den enestående natur omkring de nærliggende landsbyer.
Overnatning: Ubud

Besakih complex Pura Penataran Agung , hindu temple of Bali, Indonesia.
Puri Saren Agung, Ubud Palace. Temple in Bali, Indonesia

Dag 7: Ubud – Gili Trawangan
Efter morgenmaden transport til Padang Bai Harbor-Candi Dasa, hvorfra I skal med jet Ferry (ca. 60 minutter) over Lombok Strædet til Gili Trawangan.
Ved ankomst transport til hotel og indkvartering. Eftermiddagen er til fri disposition.
Overnatning: Gili Trawangan

Dag 8-9: Gili Trawangan
Dagene er til fri disposition.
Gili Trawangan med omkring 800 beboere er den største og mest besøgte af Gili Islands. Øen er ideel til solbadere, der kan nyde livet på de smukke hvide sandstrande. Muligheden for snorkling og dykning  er fantastisk her.
Det er forbud for andre køretøjer end hestetrukne vogne og cykler på øerne, hvorfor der hersker en dejlig afslappet atmosfære.
Overnatning: Gili Trawangan

Sunset on Gili Trawangan Island in Indonesia

Dag 10: Gili Trawangan –Lombok

Transport med båd i ca. 30 minutter til Teluk Kodek, Lombok Island. Ved ankomsten til Lombok vil blive hentet i havnen af jeres engelsktalende guide og kørt til hotellet på Senggigi Beach. Resten af dagen kan man slappe af i swimmingpoolen eller på stranden.
Overnatning Senggigi

Dag 11-13: Lombok
Dagene er til fri disposition, og der er masser af tid til at nyde Lomboks afslappede atmosfære, de indbydende strande og den smukke natur.
Senggigi er fredelig, og området er beriget med nogle af Indonesiens bedste sandstrande. Området er perfekt som udgangspunkt for udflugter til det bjergrige nord og Gili-øerne. Solnedgangen i Senggigi, med det bjergrige Bali i horisonten, er en oplevelse af livet.
Overnatning: Senggigi

Scenery of Mount Rinjani, active volcano and crater lake from the summit at sunrise, Lombok - Indonesia.

Dag 14: Lombok-Bali
Efter morgenmaden, transport til Lombok Praya lufthavn for fly til Denpasar, Bali. Ved ankomsten til lufthavnen i Denpasar , vil I blive mødt af en engelsktalende guide, der kører jer til Sanur.
Resten af dagen kan I slappe af ved hotellets swimmingpool eller på stranden.
Overnatning: Sanur

Dag 15: Afrejse
I bliver hentet på hotellet i Sanur og kører til lufthavnen for afrejse mod Danmark.

Eco transport on tropical islands Gili,Indonesia

REJS SIKKERT

REJS SIKKERT

Billetkontoret A/S er teknisk arrangør for alle Pangea Travels rejser.

Billetkontoret A/S er registreret i Rejsegarantifonden ved medlemsnummer 650

FORSIKRINGER

FORSIKRING

Vi bruger GOUDA Rejseforsikring såfremt kunden ønsker at tegne en afbestillingsforsikring eller en rejseforsikring.

 

LÆS MERE OM FORSIKRINGER

VISUM & PAS

VISUM & PAS

Det er vigtigt, at du i god tid før din rejse undersøger, om dit pas er gyldigt og om det indeholder blanke sider til eventuelle grænsekontrolstempler.

Læs mere om visumregler

PRIVATPOLITIK

PRIVATPOLITIK

Læs mere om brug af cookies og privatpolitik