Menu Luk

BALI CLASSIC 13 DAGE/12 NÆTTER

6 nætter Sanur – 4 nætter Ubud – 2 nætter Candidasa – 2 nætter Lovina

Pris pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse inkl. fly, rundrejse, skatter og afgifter på standard hoteller fra dkk. 10.220,-

Pris pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse inkl. fly, rundrejse, skatter og afgifter på første klasse hoteller fra dkk. 14.295,-

Turen inkl. morgenmad hver morgen.

Temaet for denne oplevelsesrige rundrejse er Balis spændende kultur og smukke natur. Dagsprogrammet er varieret og byder fx på besøg hos den lokale befolkning i landsbyerne, hvor I oplever traditionelle danse og kunsthåndværk, oplevelser i den smukke særprægede natur og besøg i nogle af øens flotte templer. Naturligvis bliver der også rig mulighed for ren afslapning på de skønne sandstrande. Kort sagt – en god blanding af oplevelser og afslapning.

Close up of a traditional Balinese God statue in Bali temple

Dag 1: Ankomst Bali
I hentes i lufthavnen og kører sammen med den lokale engelsktalende guide til jeres hotel. Resten af dagen slappes af ved hotellets swimmingpool eller på stranden.
Overnatning: Sanur

Dag 2-3: Sanur
Dagene er til fri disposition i Sanur, der ligger i det sydøstlige hjørne af Bali. Det er en af øens mest populære feriebyer. Den fredelige hovedgade har et væld af spændende restauranter, med kulinariske specialiteter. Stranden er ikke Bali´s bedste, men ganske hyggelig med små boder og restauranter på den lange strandpromenade.
Overnatning: Sanur

Traditional Balinese sculpture in Ubud, Bal, Indonesia

Dag 4: Sanur – Ubud
I forlader hotellet omkring kl. 08:30 og kører nordpå mod øens centrale højland. Det betagende landskab med brusende floder og lysegrønne rismarker kan tage pusten fra selv de mest garvede rejsende. Undervejs gøres ophold ved Batubulan, hvor dansere i farvestrålende dragter vil opføre traditionel Barong- og kris-dans (entré betales lokalt). Herefter besøger I to mindre byer med hver deres speciale. Mas er kendt for sine mesterlige træskærere, hvis håndværk er af sjælden høj kvalitet. Landsbyen Celuk er centrum for guld- og sølvarbejde. Efter at have prøvet kræfter med de lokales handelstalent går turen gennem Balis smukke natur til to af øens store seværdigheder. Først besøges Moder templet (Pura Basakih), der med Agung-vulkanens massive top i baggrunden og et virvar af farvestrålende festklædte balinesere, er et af øens storslåede syn. I Klungkung, som var Balis politiske centrum i flere århundreder, kan I opleve den flydende pavillon, der fungerede som domstol frem til midt i det 19. århundrede. Sidst på eftermiddagen ankommer I til jeres hotel i Ubud.
Overnatning: Ubud

Puri Saren Agung, Ubud Palace. Temple in Bali, Indonesia

Dag 5 – 7: Ubud
Dagene er til fri disposition. Oplev Ubuds afslappede atmosfære og mange spændende kulturelle tilbud eller den enestående natur omkring de nærliggende landsbyer. I har også mulighed for at tage på én af vores mange udflugtsmuligheder fra byen såsom river rafting, elefantsafari, delfinudflugt m.fl.
Overnatning: Ubud

Dag 8: Ubud – Lovina
Efter morgenmaden sættes kursen mod Lovina på nordkysten. Undervejs gøres stop ved Pura Kehen, som siges at være Balis smukkeste tempel. Efter et besøg i landsbyen Pengelipuran fortsættes gennem den smukke natur til byen Kintamani. Her kan du nyde udsigten over Mount Batur vulkanen, hvis massive udbrud i 1926 begravede den lille by. Om eftermiddagen kommer du til dagens sidste attraktionPenulisan Temple, som ligger Bali’s højeste punkt. Senere på eftermiddagen ankomst til Lovina.
Overnatning:
Lovina

Ubud palace, Bali, Indonesia

Dag 9: Lovina
Dagen til fri disposition.
Overnatning: Candidasa

Dag 10 Lovina-Sanur
Efter morgenmaden forlader I Lovina. På vejen til til Sanur gøres stop ved Gitgit vandfaldet, som kan opleves efter en lille vandretur. Derefter fortsætter turen sydpå til det rolige område omkring Bratan Lake. I gør stop ved Ulu Danu templet, der ivrigt besøges af folk fra de omkringliggende landsbyer. Hvis der er tid, køres I til et lokalt marked. Derefter fortsætter turen sydpå til Mengwi for at se det pragtfulde have tempel Pura Taman Ayun på den smukke Lotussø. Sidst på eftermiddag kommer I til en lille klippe ø ud for kysten med det spektakulære tempel Tanah Lot. Herefter går turen til Sanur.
Overnatning Sanur

Dag 13-14: Sanur
Dagene er til fri disposition.
Overnatning: Sanur

Dag 15: Bali – Denpasar lufthavn
Først på eftermiddagen hentes I på jeres hotel og køres til lufthavnen. Herfra kan I vælge at flyve hjem til Danmark eller fortsætte jeres ferie et andet sted i Asien.

Sunset in Lovina Bali
Dolphin, Sea, Watching, Lovina Beach, Bali, Indonesia,

REJS SIKKERT

REJS SIKKERT

Billetkontoret A/S er teknisk arrangør for alle Pangea Travels rejser.

Billetkontoret A/S er registreret i Rejsegarantifonden ved medlemsnummer 650

FORSIKRINGER

FORSIKRING

Vi bruger GOUDA Rejseforsikring såfremt kunden ønsker at tegne en afbestillingsforsikring eller en rejseforsikring.

 

LÆS MERE OM FORSIKRINGER

VISUM & PAS

VISUM & PAS

Det er vigtigt, at du i god tid før din rejse undersøger, om dit pas er gyldigt og om det indeholder blanke sider til eventuelle grænsekontrolstempler.

Læs mere om visumregler

PRIVATPOLITIK

PRIVATPOLITIK

Læs mere om brug af cookies og privatpolitik