Menu Luk

FINLAND

Velkommen til FINLAND – De tusind søers og øers land – der med sine mange skove, søer og elve nok bedst kendt for sin uspolerede, skønne natur. Siger man Finland – kommer man uværligt til at tænke på santa Claus, sauna, birkeris, midnatssol, nordlys, rensdyr, hundeslæde, kanoferie, isfiskeri, ishoteller, skiløb, bær- og svampejagt. Kort sagt alt hvad man forbinder med en aktiv ferie fuld af naturoplevelser. Men man skal ikke glemme at Finland også byder på fine badestrande, en fantastisk skærgård og mange andre kultur- og naturoplevelser. Finland er også kendt for design, mobiltelefoner og Mumitrolde.

FINLAND VINTER

Hold vinterferie på en ny og anderledes måde – Finsk Lapland er et spændende og enestående feriemål, der byder på et væld af skønne oplevelser højt mod nord, og det perfekte sted at opleve det magiske Nordlys – et af naturens mest spektakulære fænomener. I Rovaniemi kan i hele året  møde julemanden Santa Claus.

Finsk Lapland har så meget at byde på. En vidstrakte arktiske natur med masser af skisportsmuligheder, en venlige befolkning og talrige aktiviteter garanterer anderledes oplevelser for hele familien.
Finsk Lapland er et eventyr- og legeland for både børn og voksne, ikke mindst for dem der holder af vintereventyr – sne – skibakker og oplevelser i den uberørte ødemarksnatur.

Vinter destinationer:

LEVI

ROVANIEMI

HOTELLER - LEVI - ROVANIEMI

HOTELLER

 

LEVI

 

 

 

 

 

ROVANIEMI

FORSLAG TIL SAFARI TUR.

SNOWMOBIL SAFARI I VILDMARKEN - FRA 650 KR.

SNESCOOTER SAFARI TIL VILDMARKEN


DAGLIG KL. 15.00 – 17.00, samt
Tirsd., fred. og lørdag Kl 10.30-12.30
Varighed: 2 timer

Oplev det knitrende og frosne vinterlandskab på en 2 timers tur på sneschooter gennem den snedækkede skov!

Før I er klar til eventyret, modtager I udførlige kørsels- og sikkerhedsinstrukser.
Denne tur introducerer Jer til den uforglemmelige Lappiske natur. I kører på snescooter gennem snedækket skov og over frosne søer. I løbet af turen holder I pause og bliver budt på et glas varm bærsaft , inden turen fortsætter på snescooter tilbage til Safari Club House.

Sæson A Sæson B Sæson C
1/12-19 – 5/1-20 6/1 – 22/3-20 23/3-5/4-20
768 kr./voksne
574 kr./børn (4-14 år)
768 kr./voksne
388 kr./børn (4-14 år)
650 kr./voksne
325 kr./børn (4-14 år)

OVERNATNING PÅ SNOW VILLAGE ISHOTEL M. BUS

OVERNATNING PÅ SNOW VILLAGE ISHOTEL M. BUS

Daglig: Afgang fra Levi kl. 18:00 – Returkørsel kl. 10:00

En mindeværdig nat i iglo!
I SnowVillage er temperaturen konstant mellem 0 til -5 grader indenfor. Igloernes bekvemme soveposer holder dig lun og varm og stilheden og skønheden gør det til en uforglemmelig nat.
Inden sengetid skal i nyde en 3 rettes middag siddende ved isbordene i den smukke sne restaurant. Det er også muligt at købe drinks on the rocks i isbaren og at beundre den fantastiske sne og isskulpturer som pryder, værelser, korridorer og kapel i SnowVillage. Efter en mindeværdig nat og en smagfuld morgenmad i trærestauranten er det tid til at køre tilbage til Levi.

Sæson A Sæson B Sæson C
28/12-19 – 5/1-20 6/1 – 22/3-20 23/3-5/4-20
2.480 kr./voksne
1.232 kr./børn (4-14 år)
2.480 kr./voksne
1.232kr./børn (4-14 år)
2.480 kr./voksne
1.232kr./børn (4-14 år)

NB: Termotøj er ikke inkluderet, så husk varmt tøj.

FINLAND SOMMER

Er du til afslapning (SPA-ferie) eller aktiv ferie storslået natur kun få timers fly- eller sejlrejse fra Danmark, kan vi forslå en ferie i de tusind søers (og tusind øers) land, Finland.

Finland byder på et vel af aktiviteter både om sommeren og om vinteren. Sommeren er rimelig kort med solskin og lyse nætter. Ved kysten, floderne og en af de tusind søer er der masser af muligheder for sejllads, fiskeri og badning i noget af Europas reneste ferskvand.


                                          DESTINATIONER:
HELSINKI NAANTALI-TURKO
HANKO SAVONLILLA

 

 

HOTELLER